Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσω του «My Style Rocks» ενώ έφερε και τον ρόλο τής «κολλητής» της Ιωάννας Τούνη! Ωστόσο πλέον ετοιμάζεται να γράψει νέα ιστορία στη σελίδα της ζωής της και μας συστήνεται ξανά μέσω του Survivor.

To μοντέλο είναι ένα από τα πιο σέξι κορίτσια που κυκλοφορούν στο ελληνικό Instagram και πολλές φορές έχει σπείρει οκταπλά εγκεφαλικά στους followers της με τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τον Σεπτέμβριο του 2020 διαγωνίστηκε στον διαγωνισμό ομορφιάς GS Hellas για την ανάδειξη της STAR GS Hellas, της Miss GS Hellas και της MISS GS Young.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τον Σεπτέμβριο του 2018 επέβαινε στην νταλίκα που ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Η ίδια βρισκόταν στη νταλίκα γιατί το όχημα ανήκει στην μεταφορική εταιρεία της οικογένειάς της. Η νταλίκα που ήταν φορτωμένη με τζάμια πήρε κλίση και άρχισε να τουμπάρει. Το μοντέλο αλλά και ο οδηγός του οχήματος πετάχτηκαν έξω από το όχημα και σύρθηκαν στην άσφαλτο που είχε γεμίσει με σπασμένα τζάμια.

Τον τελευταίο καιρό στο Survivor φαίνεται να έχει έρθει κοντά με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δύο τους φαίνεται να περνούν πολύ ωραία μαζί και ό ένας να βοηθά τον άλλο να ξεχνά τα προβλήματα που τους περιτριγυρίζουν. Ακόμα και η αλλαγή ομάδων και η μετατροπή τους από συμπαίκτες σε αντιπάλους δεν τους έχει πτοήσει.

Στο παιχνίδι των ερωτήσεων του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός τους διάλεξε όλως τυχαίως να απαντήσουν σε μία ερωτική ερώτηση. Οι παίκτες αντί να έρθουν σε αμηχανία, φάνηκε να το απολαμβάνουν, με τον Σπύρο Μαρτίκα μάλιστα να δίνει ρέστα!

Αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος και τα έντονα πανηγύρια των Μπλε για το μεγάλο έπαθλο που μόλις είχαν κερδίσει, η κάμερα έπιασε την Βρισηίδα και τον Σπύρο σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει μία βόλτα στη σελίδα της στα social media, καλό είναι να διαθέτει ένα υπογλώσσιο για να μη χάσουμε τον πατριώτη!