Η παίκτρια του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή, έχει καταφέρει να βγάλει εκτός εαυτού τουλάχιστον τους μισούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και φυσικά δεν εννοούμε μόνο τους πάικτες των Διασήμων αλλά και των Μαχητών!

Ωστόσο στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χτες (13/3) εξώθησε στα άκρα και την Κάτια Ταραμπάνκο. Βέβαια η Κάτια δε θέλει και πολύ να εκνευριστεί. Το έχει το μοντέλο και το δείχνει. Αλλά αυτή τη φορά είχε τα δίκια της και κατάφερε να κρεμάσει στα μανταλάκια την καλλιτέχνιδα για την συμπεριφορά της!

Η Κάτια λοιπόν άνοιξε το στόμα της και πέταξε όχι βατράχια στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης αλλά καρφάκια!

«Όταν έχουμε μια ομάδα η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλό για το κοινό σύνολο της ομάδας, πρέπει να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Κουρασμένη από τι ήσουν Μυριέλλα; Πόσα run έτρεξες με το σκοινί εφόσον τα μετράτε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους μας αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Θα μου πεις ότι είσαι δυόμιση μήνες, απόλυτα φυσιολογικό. Όμως Μυριέλλα μου θεωρώ ότι τρέχω πολύ παραπάνω από εσένα, ουρλιάζω πολύ παραπάνω από εσένα και δεν θα ήθελα να θεωρηθώ υπεράνω αλλά αυτό αισθάνομαι, αυτό μου λέει το σώμα μου, αυτό μου λέει η φωνή και αυτό μου λένε τα σημάδια μου».

«Έχω καταλάβει ότι την νοιάζει απλά η παραμονή της στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει ή βασικά θα το πω και στα ίσα επειδή το έχω ακούσει… Θέλει να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνοντας» την συμπαίκτρια της στο Survivor. «Δεν την νοιάζει που δεν φέρνει πόντους, δεν την νοιάζει που είναι αντικειμενικά αδύναμος κρίκος, δεν την νοιάζει τίποτα και το έχω ακούσει».

«Την νοιάζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι στο πάρτι της ένωσης» συμπλήρωσε με σαφήνεια η Κάτια Ταραμπάνκο. «Έχω συζητήσει πάρα πολλές φορές μαζί της, έχω ανοίξει κουβέντες για να δω τι και πως, όχι… Είναι λες και μιλάω ώρες ώρες με ένα παιδί δέκα χρονών! Όταν είμαι στο Survivor και πεινάω δεν έχω υπομονή να μιλήσω με δέκα χρονών παιδί. Αλλιώς θα είχαμε δεκάχρονα γύρω μας που θα μας έφερναν και πολλούς παραπάνω πόντους εγγύηση».