Οι Διάσημοι στο reality του ΣΚΑΪ, Survivor, όπως είπαμε βρέθηκαν σε δύσκολη θέση όταν χρειάστηκε να αποχαιρετήσουν δύο παίκτες τους. Ωστόσο τρεις ακόμα νέοι ή σχεδόν νέοι παίκτες μπήκαν κατευθείαν για να δώσουν νέο αέρα και ενίσχυση στις ομάδες.

 Μία εξ αυτών και  Κάτια Ταραμπάνκο.

Η πρώην και ταυτόχρονα νυν παίκτρια του Survivor έφτασε στην παραλία των Κόκκινων με βάρκα. Μάλιστα οι παίκτες ενθουσιάστηκαν όταν την αντίκρισαν. Το μοντέλο όπως ήταν φυσικό λόγω της προηγούμενης εμπειρίας της ήξερε πώς έπρεπε να κινηθεί!

Ωστόσο μπορεί να υπήρχε ένας ενθουσιασμός αλλά δεν ήταν όλοι θετικά προσκείμενοι… Για παράδειγμα η Ναυσικά εξέφρασε κάποιες σκέψεις της, που ενδεχομένως να συμμερίζονται και άλλοι κόκκινοι.

Όσον αφορά το αγώνισμα η Κάτια έπαιξε 3 φορές και κατάφερε να κερδίσει μόνο τη μία. Η παίκτρια των κόκκινων βρέθηκε τις δύο φορές απέναντι στη δυναμική Ασημίνα την οποία δεν κατάφερε να την στείλει στον… πάγκο. Αντίθετα η Κάτια Ταραμπάνκο κατάφερε να νικήσει την Σοφιάννα.

Όπως ήταν φυσικό η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε άγχος και αγωνία για τον αγώνα. Δεν είχε σημασία ότι είχε προηγούμενη εμπειρία. Κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτη φορά!

Και η παρουσία της στο παιχνίδι «Πες το αλλιώς» ήταν καλή αφού είχε μία ιδιαίτερη ενέργεια που κατάφερε να… ξεσηκώσει τα πλήθη!

Οι ανατροπές στο  Survivor δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ!  Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα συνεχίσει να κάνει «εκπλήξεις» σε Μαχητές και Διάσημους.

Πολλά είναι τα ονομάτα που έχουν ακουστεί πως μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και ένα είναι αυτό που έχει καταφέρει να απασχολήσει! Και δεν είναι άλλο από αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο! Το μοντέλο είχε μπει στον προηγούμενο κύκλο αλλά αναγκάστηκε να φύγει λόγω προβλημάτων υγείας. Τώρα όπως είδαμε και στο χτεσινό επεισόδιο, επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ!

Άλλωστε, δεν είναι λίγο να βλέπεις ένα από τα brand-names του περσινού Survivor που «θέρισε» στην Τηλεθέαση να επιστρέφει.