Πόση άραγε υπομονή μπορεί να έχουν οι παίκτες του Survivor  όταν βλέπουν να πλησιάζει το τέλος του ριάλιτι και να θέλουν όσο τίποτα να έρθουν πιο κοντά στα 100.000 ευρώ; Αρκετή εννοείται αφού βρίσκονται πάνω από την πηγή και σκύβουν σιγά σιγά μπας και πιουν μία γουλιά!

Παίζουν λοιπόν με όρια και η αντοχή τελειώνει! Τι καλύτερο από μία ασυλία για να μπορέσουν να κρατηθούν λίγο ακόμα και να μεγαλώσει η παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο! Η αλήθεια είναι ότι τα νεύρα σπάνε λόγω της κούρασης αλλά όλοι θα πρέπει να δώσουν το 100% του εαυτού τους για να σταθούν λίγο ακόμα όρθιοι!

Στο αποψινό παιχνίδι (27/6) παίζεται νέος αγώνας ασυλίας και όλοι θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα! Μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποφύγουν τον τάκο άρα την ψηφοφορία που θα είναι αυτή που θα τους καθορίσει τον δρόμο προς τον τελικό!  Κάποιοι από τους παίκτες έχουν το run για πλάκα! Κάποιοι άλλοι ωστόσο θα ζοριστούν και θα εκνευριστούν! Αυτό ακριβώς, αυτός δηλαδή ο εκνευρισμός λόγω ήττας θα είναι ο ίδιος που θα τους στείλει στο Συμβούλιο με νεύρα! Έτσι η θερμοκρασία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα βαρέσει κόκκινο!

Ο Άρης Σοϊλέδης με απόλυτη ειλικρίνεια ομολογεί ότι: «Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική και στρατηγική και αυτό είναι είναι απόλυτα λογικό». Μην ξεχνάμε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι αυτός που κέρδισε την χτεσινή ασυλία.

Όμως δεν είναι μόνο εκείνος που μιλά για στρατηγική! Την ίδια άποψη έχουν και η Μέι, η Ασημίνα και ο ΝίκοΓιάννης. Μάλιστα ο τελευταίος υποστηρίζει ότι η αποψινή ψηφοφορία θα είναι η πιο κρίσιμη. Όμως και η Ασημίνα έκρινε πως η ομάδα που θα παραμείνει θα πάει Γαλάτσι.

Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου