Κάτι λίγες μέρες έμειναν στο Survivor αφού μετά από σχεδόν επτά μήνες οι παίκτες θα επιστρέψουν από τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο τα νεύρα όλων αλλά και οι αντοχές, φαίνεται να έχουν φτάσει στο ανώτατο όριο με τις αντιδράσεις πλέον να είναι υπερβολικές.

Αυτό φαίνεται πως είδε και ο Γιώργος Γκιουλέκας που μίλησε για τις αντιδράσεις της Κατερίνας στο κομμάτι της ήττας.

«Μιλήσαμε για το περιστατικό για μένα και την Κατερίνα. Έχει συμβεί πολλές φορές μετά από ήττα, το τελευταίο διάστημα που η Κατερίνα έχει κάνει μια “κοιλιά” λόγω τραυματισμών, να ξεσπάει στον πάγκο και να ψάχνει τι της έφταιξε. Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα, με το που πήγαμε στην τέντα, σε ένα λεπτό είπε συγγνώμη κι ότι είναι σε δύσκολη φάση. Προφανώς είμαστε όλοι πολύ πιεσμένοι».

Στη συνέχεια, ενώ μιλούσε για τον Χριστόφορο, τόνισε: «Το έχει κάνει 10 φορές αυτό, να ξεσπάει σε εμάς μετά την ήττα». Έπειτα ο παίκτης πρόσθεσε για τη Δαλάκα: «Ξενέρωσε που έχασε. Έχει τοπ βολές ο Ντάνιελ. Όπως κι η Κατερίνα, απλά έκανε ένα έξτρα μάζεμα στους κρίκους και για αυτό, έχασε αυτό το ματσάρισμα. Ήταν κρίσιμο όπως όλα, όταν είσαι στο 10-6 και δεν σε παίρνει να κάνεις καμία ήττα. Δυστυχώς, χάσαμε, εννοείται ξενέρωσε η Κατερίνα, εννοείται ξενέρωσα κι εγώ».

Ωστόσο εκείνη επιστρέφει σήμερα (12/6) μετά το χτύπημα της που ήταν ένα απλό στραμπούληγμα. Και η Δαλάκα όμως παρατήρησε ότι η αντίδρασή τής Δώρας είναι υπερβολική ενώ η αντίπαλη παίκτρια  λέει πως οι δυο τους έχουν διαχωρίσει τη σχέση τους. Μάλλον όχι!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Survivor spoiler αποχώρηση 11/6: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος και μονομάχος!

MasterChef: Αλλάζει η ημερομηνία μετάδοσης του τελικού-Τι έχει συμβεί