Με την Ασημίνα να είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor συνεχίστηκε μία ακόμα βδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η μπλε ομάδα επικράτησε στο αγώνισμα ασυλίας των κόκκινων με σκορ 12-8  και οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν όπου με πέντε ψήφους η Ασημίνα Χατζηανδρέου βγήκε υποψήφια από την κόκκινη ομάδα.

«Το ζήτησα από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Τα παιδιά παίζουν πάρα πολλά run. Έχω ενταχθεί και ‘γω στο να παίζω run, αλλά δεν έχω την κούραση των παιδιών. Δεν έχω τρέξει μονομαχία την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν στην προηγούμενη μονομαχία και η Δώρα και ο Χριστόφορος και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ήταν αυτοί οι δύο υποψήφιοι», είπε η Ασημίνα, σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

Ωστόσο στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε βλέπουμε τον Φάνη να λέει ότι το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και απόλυτα δίκαιο ενώ η Ασημίνα λέει ότι η επιθυμία των Μπλε έγινε πραγματικότητα. Η ίδια είπε ότι ζήτησε να ψηφιστεί ενώ μετά η ομάδα της είπε στο συμβούλιο ότι αξίζει να ψηφιστεί.

Λίγο αργότερα ο Φάνης λέει ότι στους Κόκκινους υπάρχει ξεκάθαρη ιεραρχία και όλοι κάνουν ό,τι πει η Δαλάκα.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής