Νέος έρωτας στο Survivor; Ευρυδίκη και Σπύρος Μαρτίκας προσέφεραν τη στιγμή της βραδιάς, πριν το αγώνισμα για το Έπαθλο Επικοινωνίας.

Το «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος», θα μπορούσε να παίζει καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σπύρος Μαρτίκας αντάλλασσαν λόγια… λατρείας, λίγο πριν το αγώνισμα για το Έπαθλο Επικοινωνίας.

Ποιος θα τρελάνει ποιον δεν ξέρω. Και να φανταστείτε ότι για όλα ευθύνεται το δωμάτιο επικοινωνίας, το οποίο η Ευρυδίκη χαρακτήρισε κόκκινο, μιας και οι Διάσημοι έχουν σαρώσει στη συγκεκριμένη κατηγορία επάθλων.

«Πλανάται πλάνην οικτρά η κ. Ευρυδίκη», απάντησε ο τιτάνας ο Profesor, ο Μαρτίκας και εκείνη δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω.

«Σπύρο μου, νόμιζα ότι με ξέχασες τόσες μέρες που δε με έχεις αναφέρει», τόνισε γεμάτη νάζι η Ευρυδίκη.

«Δεν ξεχνιέσαι, αγάπη μου. Δεν επιτρέπεις να ξεχαστείς». Και τότε, η Κάτια Ταραμπάνκο που έχει κάνει come-back, πέταξε την απίθανη ατάκα: «Νιώθω θα με πάρουν τα σκάγια, πλατωνικός έρωτας Νο. 2 στο Survivor».

Δεν ήθελε και πολύ να πιαστεί ο Λιανός και να φουντώσει το «γλέντι». Ως δύο νέα «πιτσουνάκια» αποκάλεσε τους δύο παίκτες και πως είναι «οι δύο άνθρωποι που κινούν τα νήματα» στο ριάλιτι του επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα υπονοούμενα πήραν… φωτιά με μια φράση που ακολούθησε από τον Μαρτίκα:

«Λες να μου δώσει η Ευρυδίκη το κίνητρο να σταθώ όρθιος μέχρι την Ένωση;»

Η Ευρυδίκη το πήγε ένα βήμα παραπέρα δίνοντας μια sexy χροιά στη λογομαχία τους. «Όμορφος άντρας είναι, αν τον βοηθάω εγώ να στέκεται όρθιος εδώ στο παιχνίδι, να το κάνω», είπε και ξέσπασαν στα γέλια οι υπόλοιποι.

Φυσικά, το Twitter δεν έμεινε πίσω, καθώς συμμετείχε κανονικά στην πλάκα αποθεώνοντας το νέο… ζευγαράκι.

Survivor: Δείτε τα σχόλια και το απόσπασμα