Πέρασε η χαριστική εβδομάδα του Survivor, ξεκίνησαν και οι υπόλοιπες σειρές στα κανάλια, και τώρα αρχίζουν και τα δύσκολα! Είχαμε γράψει λίγο νωρίτερα ότι οι παραγωγοί και οι διευθυντές προγραμμάτων των τηλεοπτικών σταθμών, θα πρέπει να έχουν έτοιμο το plan B προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο κύμα που ακούει στο όνομα ελληνική μυθοπλασία! Γιατί κακά τα ψέματα, οι ελληνικές σειρές είναι πιο προσιτές στο κοινό που κάθεται στον καναπέ από τις εννιά το βράδυ ενώ νεότεροι και εργαζόμενοι ίσως προτιμήσουν το τρέξιμο και την υγρασία στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είναι αναμενόμενο ήταν να υπάρχουν σχέδια προκειμένου να μη βουλιάξει το καράβι της… Καραϊβικής και του ΣΚΑΪ! Έτσι ο Ατζούν, αφενός θέλοντας να δείξει ότι είναι πολύ δυνατός παραγωγός (που είναι) και αφετέρου για να προσθέσει ακόμα περισσότερο ριάλιτι στην… επιβίωση, φέρνει αυτόν που έλεγε ότι δεν θα πάει!

Γιατί η οικογένεια πάνω απ΄όλα, μαζί και οι συναυλίες στο εξωτερικό αλλά όταν ο παραγωγός σου δίνει όσα ζήτησες, πηγαίνεις και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως πρέπει!

Έτσι μάλλον σκέφτηκε και ο Τριαντάφυλλος που τελικά αποφάσισε να πάει στο νησί και να τα βάλει με όσους χρησιμοποιούν το όνομά του για να κάνουν… ίντριγκα!

Ο Τριαντάφυλλος τα βρήκε με την Acun Media και τον ΣΚΑΪ τελικά και αφού προφανώς λύθηκε το οικονομικό που ήταν το αγκάθι στις σχέσεις ανάμεσά τους, εκείνος ετοιμάζεται να πετάξει στην Καραϊβική, που μιας και το αναφέραμε, ένα βήμα είναι από την Αυστραλία! Ή μήπως όχι;

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου