Το Survivor συνεχίζεται στον ΣΚΑΪ και μάλιστα γίνεται ολοένα και δυσκολότερο! Οι παίκτες μειώνονται και βέβαια η πηγή πλησιάζει έτσι ώστε ο πλέον τυχερός να πιει νερό παρέα με τις 100.000 ευρώ!

Όσο βέβαια περνάει ο καιρός, δύο καλά συμβαίνουν για όσους παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης και στον Άγιο Δομίνικο. Τα λεφτά τους… αυγατίζουν και παίρνουν και λίγη από την αίγλη των νικητών!

Πολλοί μάλιστα από αυτούς, αν όχι όλοι, είναι ήδη νικητές στα μάτια φίλων και συγγενών!

Ένας ακόμα από τους δυνατούς παίκτες λοιπόν, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, αποχώρησε την εβδομάδα που μας πέρασε αφού ήταν ο παίκτης των Κόκκινων που συγκριτικά με τους συνυποψήφιούς του συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή του, ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του φετινού Survivor και εκείνος αφού πρώτα ξεχώρισε τον Άρη Σοϊλέδη ως τον καλύτερο παίκτη, στη συνέχεια είπε ότι νικήτρια θέλει να δει την φίλη του Μαίη.

Για την παραμονή της Ασημίνας πάντως πανηγύρισε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram έγραψε: «Προσωπικά ευχαριστώ για το βουνό που δεν μετακινήθηκε. Όσοι μείνατε μέχρι τώρα νικητές είστε. Καλή επιστροφή Γιώργο Ταλάντσεβ» έγραψε ο Χρήστος Δάντης στις αναρτήσεις του.

Δάντης

Δάντης