Μεγάλος αγώνας για μεγάλο έπαθλο στο αγώνισμα της Δευτέρας στο Survivor. Έλληνες και Τούρκοι ενώθηκαν και έδωσαν μάχη ως Μπλε και Κόκκινοι. Με την διαφορά ότι το Τουρκικό Survivor φέτος δεν έχει απλούς παίκτες αλλά πολύπειρους all stars.

Αρχικά Ατζούν και Λιανός παρουσίασαν τις δύο ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάνοντας και μία μικρή αναφορά στον κάθε παίκτη ξεχωριστά για να γνωριστούν όλοι.

Ο Ατζούν μάλιστα με την ευκαρία εξήρε τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό για την πολύ καλή δουλειά που κάνει, ενώ ζήτησε και από τους Έλληνες παίκτες να μην τον στεναχωρούν!

Ο αγώνας των ανάμεσα στους «μπλε» και τους «κόκκινους» των δύο χωρών ήταν φοβερός, γεμάτος ένταση και η αγωνία ήταν μεγάλη μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Στο τέλος, εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν η… μικτή μπλε, και έτσι θα απολαύσει ένα πλούσιο δείπνο και ένα αξέχαστο πάρτι και διαμονή, σε βίλα χολιγουντιανών… διαστάσεων!

Οι Έλληνες παίκτες τα πήγαν πολύ καλά και στην πλειονότητά τους κατάφεραν να φέρουν σχεδόν όλοι, από μία νίκη. Έλληνες και Τούρκοι Μπλε, έφυγαν όλοι μαζί για ένα μοναδικό έπαθλο που σίγουρα θα θυμούνται για μια ζωή. Κέφι, χορός και κυρίως φαγητό, περίμενε τους παίκτες, ενώ ένα τεράστιο πάρτι είχε στηθεί για όλους τους!

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο του Survivor και το αγωνιστικό κομμάτι