Μόνο εκπλήξεις επεφύλασσε το χτεσινό έπαθλο επικοινωνίας για τους Διάσημους παίκτες του Survivor που κέρδισαν με το σπαθί τους! Μάλιστα αυτή τη φορά οι Διάσημοι απόλαυσαν βίντεο από τους αγαπημένους τους.

Η Ευρυδίκη αφού αρχικά γέλασε με το βίντεο που της έστειλε η φίλη της Super Κική, στη συνέχεια έμελλε να εκπλαγεί! Ο φίλος της Ανανίας, της αποκάλυψε τα σχέδια του συντρόφου της να την παντρευτεί, αφού πρότεινε στον ίδιο να είναι κουμπάρος. Εκείνη έμεινε άφωνη ενώ Βρισηίδα και Κάτια έσπευσαν να την αγκαλιάσουν τσιρίζοντας.

 

Η επίσημη και πανελλαδικής εμβέλειας αναγγελία της πρότασης και της απάντησης της νύφης, έγινε λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητό. Η Ευρυδίκη ενημέρωσε και τους Μαχητές για τα ευχάριστα και τους κάλεσε στον γάμο.

 

Όλοι τη συνεχάρησαν και της ευχήθηκαν τα καλύτερα. Τα βλέμματα, οι κάμερες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αλλά και το αθώο ενδιαφέρον του Γιώργου Λιανού στράφηκαν αμέσως στο Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έπνιξε τον καημό του και ευχήθηκε και αυτός στη Ευρυδίκη. Μένει να δούμε αν μετά την προτροπή Λιανού θα τον δούμε να έχει πιο ενεργό ρόλο σε αυτόν τον γάμο.

Survivor: Ξεκάθαρη υπεροχή των Διασήμων!

Μπορεί στα έπαθλα ασυλίας και φαγητού οι δύο ομάδες στο Survivor να ανταλλάσσουν συχνά τα πρωτεία, σε ότι όμως αφορά τα έπαθλα επικοινωνίας, η κόκκινη υπεροχή είναι εξόφθαλμη και στατιστικά αδιαμφησβήτητη.

Στο αγώνισμα της Τρίτης οι Διάσημοι έπαιζαν για το επόμενο σκαλί των επάθλων επικοινωνίας που ήταν βίντεο από φίλους και συντρόφους.Στη διάρκεια του αγωνίσματος οι Διάσημοι ήταν καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν απειλήθηκαν ποτέ, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της Ασημίνας.Η παίκτρια των Μπλε φαίνονταν να παλεύει μόνη να γλιτώσει την ομάδα της από ένα ακόμα ναυάγιο σε έπαθλο επικοινωνίας. Παρά της φωνές της, ο πάγκος των Μαχητών δεν βρήκε ποτέ τον παλμό που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τους έχει δώσει την ώθηση για μεγάλα αποτελέσματα.

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος η Ασημίνα ήταν απαρηγόρητη και ξέσπασε σε κλάματα στη σκέψη ότι ο αγαπημένος της , Χρήστος Δάντης, της έχει στείλει κάποιο τραγούδι, αλλά εκείνη δεν θα το δει ακόμα εξαιτίας της ήττας της ομάδας της.

Ακόμη και μετά την επιστροφή των Μπλε στην Καλύβα τους, το βουνό δεν μπορούσε να ησυχάσει, και ζήτησε τα ρέστα από τους συμπαίκτες της για την αδράνεια του πάγκου.

 

Από την άλλη οι διάσημοι απόλαυσαν τα βίντεο των αγαπημένων τους μαζί με φαγητό, και φάνηκε να διασκεδάζουν ιδιαίτερα.