Το ριάλιτι επιβίωσης που μας κράτησε μία καλή, ομολογουμένως, παρέα για εφτά περίπου μήνες, το Survivor φτάνει στο τέλος του! Πλέον είναι λίγος ο χρόνος που μένει για τους παίκτες οι οποίοι θα είναι πια τέσσερις! Ένας από αυτούς δεν θα μπει στην τελική τετράδα και θα αποχαιρετήσει μία και καλή τον Άγιο Δομίνικο.

Σταυρούλα και Στάθης θα αφήσουν πίσω τους τον Άρη, την Ασημίνα και τη Μαίη και θα χρειαστεί να τεθούν στη διάθεση του κοινού.

Είναι δεδομένο βέβαια ότι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ τα πράγματα δεν είναι πλέον ευχάριστα. Μπορεί να μετρούν μέρες προκειμένου να βρεθουν κοντά στους δικούς τους ανθρώπους, αλλά οι αντοχές έχουν τελειώσει και τα νεύρα έχουν σπάσει. Λίγο η πείνα, λίγο η ταλαιπωρία, τι να σου κάνουν πια ασυλίες και έπαθλα! Εδώ πια χρειάζονται δραστικά μέτρα! Καλό φαγητό, ξεκούραση και αγκαλιά με τους αγαπημένους τους. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από το επεισόδιο της Τετάρτης όπου οι παίκτες εξομολογήθηκαν στην κάμερα και τον Γιώργο Λιανό προσωπικές τους ιστορίες που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Ήταν λόγια βγαλμένα από την ψυχή τους που ήταν πραγματικά ψυχοφθόρα.

Πάμε όμως στα σημερινά. Σας είπαμε ποιος θα πάρει την δεύτερη ασυλία και θα έχει πια τη σιγουριά της τετράδας. Άλλωστε μετά και τη νέα αποχώρηση μόλις τέσσερις θα είναι οι παίκτες που απομένουν και είναι έτοιμοι για έναν αγώνα χωρίς σταματημό! Τα 100.000 ευρώ είναι πολλά και είναι για έναν. Ποιος άραγε μπορεί να πει με σιγουριά το όνομα του νικητή; Τα πράγματα είναι ρευστά και η λέξη «σίγουρο» δε χωράει στο ριάλιτι που μας κράτησε συντροφιά 7 μήνες σχεδόν!

Στο χέρι σας όμως είναι να υποδείξετε ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor και να είναι εντέλει στην τελική τετράδα.

Σταυρούλα ή μήπως Στάθης; Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι και μένει εσείς να υποδείξετε ποιον θέλετε να παραμείνει και στο… Γαλάτσι!