Το Survivor συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό αφού προσφέρει ένταση και δράση! Οι παίκτες έχουν φτάσει βέβαια στα όριά τους και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ένταση που υπάρχει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Όπως όλοι είδαμε, η ψηφοφορία είναι κατακόκκινη! Οι Μπλε δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Είναι χαλαροί και ωραίοι αφού έχουν καταφέρει να φέρνουν μόνο νίκες και να κάνουν το 2-0 στις ασυλίες. Έτσι, μπορούν να απολαύσουν (και καλά) τα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής και γενικά του Άγιου Δομίνικου!

Οι «κόκκινοι» πλέον δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση και να αντιταχθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Απλά παραδίδονται και έτσι θα οδηγηθούν και σήμερα στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο, ενώ αργότερα ο Τάλα θα δώσει τον τρίτο. Ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο (30/5), ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για 10η φορά στον… τάκο και έτσι πάνω κάτω ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε για το θέμα των υποψηφιοτήτων που ούτως ή άλλως, σας τα είχαμε δώσει από νωρίς!

Ο Τάλα έχει το κολιέ της ασυλίας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Σπύρος είναι ήδη υποψήφιος, οπότε μένουν τρεις παίκτες. Ο δεύτερος, λοιπόν, παίκτης που θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, είναι η Μαίη. Έτσι ο Τάλα λίγο αργότερα θα οδηγηθεί στην επιλογή παίκτη προς τάκο που δεν είναι άλλος από την Στέλλα.

Μένει να δούμε ακόμα πολλές εντάσεις στους στίβους μάχης, στις παραλίες τους, αλλά και στο συμβούλιο. Μπορεί μετά την αποχώρηση Καραγκούνια και Εμμανουήλ να υπάρχει μία σχετική χαλαρότητα αλλά και αυτή, μη χαίρεστε, δεν κρατάει για πολύ!

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό τα νεύρα θα τσιτώνονται, οι αληθινοί χαρακτήρες θα βγαίνουν προς τα έξω και ένας μόνο Θεός ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με αυτούς τους τύπους που είναι σίγουρο ότι τα έχουν παίξει εκεί στην ξενιτιά!

Παράλληλα υπάρχει και το MEGA POLL στο sportime, όπου μπορείτε να ψηφίσετε με αρνητική ψήφο.

Ολοκληρωθήκαν οι δύο αγώνες ασυλίας και έχουμε την τριάδα του τάκου. Σπύρος, Μαίη, Στέλλα. Εσείς ποιον παίκτη θέλετε να παραμείνει;

Για ψηφίστε ΕΔΩ να δούμε ποιος και τι έχει την περισσότερη στήριξη του κόσμου;

Σπύρος

Μαίη

Στέλλα