Το αποψινό επεισόδιο του Survivor δεν θα μας αφήσει να… ησυχάσουμε ούτε λεπτό! Τα αίματα θα ανάψουν και δεν θα μπορέσουμε να κουνήσουμε… ρούπι από τον ΣΚΑΪ!

Όπως είδαμε και στο trailer του Survivor, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα δεχτούν κόσμο σήμερα αφού τέσσερις νέοι παίκτες φτάνουν στην παραλία τους.

Άρα βγαίνουμε αληθινοί στα όσα είπαμε και αφορούσαν τους νέους παίκτες που ενισχύουν τις ομάδες προκειμένου να ρολάρει το παιχνίδι και να υπάρξει περισσότερο ενδιαφέρον με την  ευχή να διατηρηθεί αμείωτο μέχρι το καλοκαίρι οπότε και το ριάλιτι επιβίωσης ρίχνει αυλαία.

Επιπλέον θα υπάρξει και το ανάλογο γλέντι όπου θα δώσει το παρόν γνωστός Τούρκος ποπ σταρ, που θα προσφέρει στους παίκτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, που σίγουρα τις έχουν ανάγκη.

Survivor διαρροή 27/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Απόψε οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης για ένα από τα πιο σημαντικά αγωνίσματα, αφού θα μονομαχήσουν για την 1η ασυλία της εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καιρός έχει περάσει, οι παίκτες είναι κουρασμένοι και σίγουρα δε θέλουν να δουν τους συμπαίκτες τους που έχουν αναπτύξει ισχυρές φιλίες να αποχωρούν.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει τελικά την ασυλία; Ποιοι θα αποδειχτούν πολύ σκληροί για να πεθάνουν; Δείτε ΕΔΩ για να σας λυθεί όποια απορία!