Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό “Hello!” και στον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε ουσιαστικά να εκτεθεί μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor.

 

Πώς βίωσες αυτούς τους τεσσερισήμισι μήνες στο «Survivor»;
Ήταν μοναδική εμπειρία. Δεν είχα παρακολουθήσει τα προηγούμενα «Survivors» και δεν ήξερα τι να περιμένω. Μόνο αποσπασματικά είχα δει κυρίως τα αγωνίσματα. Αν με ρωτούσες, όμως, θα το ξαναέκανα.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποδέχθηκες την πρόταση;
Οι λόγοι ήταν διάφοροι. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου.

 

Για πολλούς, η φετινή σεζόν του «Survivor» έχει μεγάλη δόση reality.
Δεν είμαι άνθρωπος του reality, κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο παιχνίδι. Δεν θα έβαζα ξαφνικά το reality στοιχείο στη ζωή μου γιατί ίσως θα με έκανε να φαίνομαι καλύτερος. Προσωπικά, προτιμώ το πιο αγωνιστικό κομμάτι, δεν ξέρω όμως κατά πόσον θα το παρακολουθούσε ο κόσμος. Κακά τα ψέματα, οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού, που θέλει να δει πώς αντιδρά κάποιος υπό αυτές τις συνθήκες. Το «Survivor» είναι στην ουσία ένα κοινωνικό πείραμα.

Απόστολος Ρουβάς: Δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί η σχέση μου

Ποιο ήταν το πρώτο που έκανες όταν πήρες το κινητό σου;
Επικοινώνησα με την οικογένειά μου, που μου είχε λείψει πολύ. Στη συνέχεια μίλησα με την κοπέλα μου. Ήταν μαγικό συναίσθημα. Είχα επιλέξει να μην τη βάλω ως άτομο για επικοινωνία σε έπαθλα επικοινωνίας. Το είχαμε αποφασίσει από κοινού επειδή δεν θέλαμε να δημοσιοποιηθεί κάτι από τη σχέση μας. Θέλαμε να το επικοινωνήσουμε εμείς με τον τρόπο που θα επιλέγαμε εμείς.

Πώς νιώθεις στην προσωπική σου ζωή;
Νιώθω απόλυτα πλήρης.

Υπήρξαν στιγμές στη ζωή σου κατά τις οποίες σου έλειπε η πατρική φιγούρα;
Ως παιδί μού έλειψε η πατρική φιγούρα. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει – και είναι αλλιώς να ζεις τον πατέρα σου κάποιες φορές την εβδομάδα κι αλλιώς να βρίσκεται στο σπίτι όταν ξυπνάς, να σε συμβουλεύει και να σε στηρίζει καθημερινά. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος.