Ένα στόχο έχουν βάλει στο ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς και αυτός λέγεται «Survivor ΑΙΙ Star». Παρά όμως την πρόθεση του Ατζούν Ιλιτζαλί να τους το δώσει στο πιάτο, φαίνεται πως αυτήν τη φορά ο δρόμος για τον Άγιο Δομίνικο δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Βασικά, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι στρωμένος με ευρώ! Δεν μπορείς, δηλαδή, να Θέλεις τους καλύτερους παίκτες που εχουν περάσει ποτε απο το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά να μην τους δίνεις και τα ανάλογα χρήματα! Τότε το πράγμα αρχίζει να χαλάει και να εκφράζονται δυσαρέσκειες. Διότι, όπως ακούγεται, οι πρώτες κρούσεις έχουν γίνει στα ονόματα που περισσότερο επιθυμεί η παραγωγή να ξαναστείλει στην Καραϊβική, όμως δεν συνάντησε ιδιαίτερα γόνιμο έδαφος, αφού οι περισσότεροι ζητούν εξωφρενικά ποσά.

Για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και την αγωνία, ο Ατζούν έχει ήδη αποφασίσει να διπλασιάσει το τελικό έπαθλο, από 100 σε 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ σκοπεύει να δώσει ένα ποσό και στον φιναλίστ. Για να γίνει όμως αυτό, Θα πρέπει να γίνει μείωση στα υπόλοιπα χρηματικά ποσά, δηλαδή στον εβδομαδιαίο «μισθό» που θα παίρνουν οι παίκτες, και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν! Παρ’ όλα αυτά, οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν συζητήσει με την παραγωγή είναι και ένα αγαπημένο στο κοινό ζευγάρι.

Ο λόγος φυσικά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι παραμένουν μαζί εδώ και χρόνια. Εκείνος πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο «Αsia express» του STAR και ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι, αυτήν τη φορά μαζί με την αγαπημένη του, στο μέρος όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Πέρα όμως από τους δυο τους, και άλλοι πρώην παίκτες έχουν έρθει σε επικοινωνία με την παραγωγή. Ο λόγος για τους Κατερίνα Δαλάκα, Ηλία Γκότση και Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη. ‘Οσο για τον Ντάνο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος Θεωρεί ότι, για να πει το «ναι» στο «All Star Survivor», θα πρέπει όντως να δει στη λίστα του Ατζούν και καλύτερους ‘Ελληνες παίκτες από όλους τους κύκλους του ριάλιτι.