Δυστυχώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor θα πέσει… θύμα των εκλογών αφού όπως είναι αναμένομενο, η ροή του προγράμματος θα αλλάξει εξαιτίας και του γεγονότος ότι πρόκειται για έναν ενημερωτικό σταθμό που δεν γίνεται να μην επικεντρωθεί στα πολιτικά τεκταινόμενα που διαδραματίζονται στη χώρα.

Έτσι, θα κοπούν επεισόδια και θα… τρέξουν εξελίξεις. Μία από αυτές θα είναι και η αποχώρηση που αναμένεται να γίνει εκτάκτως την Τρίτη, 9/5 από τον Άγιο Δομίνικο λόγω του debate που πρόκειται να λάβει χώρα την Τετάρτη 10/5 ενώ την Πέμπτη θα είναι ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision όπου διαγωνίζεται και η Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πρόκειται να γίνουν δύο αγώνες ασυλίας αυτή την εβδομάδα.

«Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει». Έτσι θα υπάρξουν εντέλει τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Επιπλέολν ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι αυτή την εβδομάδα δεν ισχύει ο κανόνας των δύο και τα κορίτσια δεν προστατεύονται. Καθώς έχουν πλέον μείνει τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, μπορούν όλοι να ψηφιστούν κανονικά.

Ποιοι όμως πρόκειται να είναι στη συνολική τετράδα των υποψηφίων;

Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού θα βρεθούν στον τάκο και στη διάθεση του κοινού και μένει να δούμε μέσα από την κάλπη του mediatime ποιον θέλετε να είναι και την ερχόμενη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Σπύρος Μαρτίκας
Γιώργος Ασημακόπουλος
Νίκος Μπάρτζης
Ρία Κολοβού

Εδώ ψηφίζουμε παιδιά!

 

Ψηφίστε ΕΔΩ με αρνητική ψήφο – Ποιος θέλει να αποχωρήσει

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος