Ο Νίκος Παρτσώλης απάντησε σήμερα για το βίντεο που αφορά την παίκτρια του Survivor, Αφροδίτη Σκαφίδα και στο οποίο φαίνεται να τρώει και να… χαιρετάει τον άνθρωπο που την βιντεοσκοπεί!

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΪ τόνισε μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, ότι επιλέγει να μην σχολιάσει το εν λόγω βίντεο που διέρρευσε γιατί δεν ξέρει πώς βρέθηκε και πώς διέρρευσε αυτό. Ωστόσο, έχει έρθει σε γνώση της παραγωγής και ήδη γίνονται έρευνες για το πότε ακριβώς έχει ληφθεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απόσπασμα, αν πρόκειται για  συστηματική παράβαση ή αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, ό,τι αποδειχθεί, θα παρθεί και η αντίστοιχη απόφαση. Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν πρόκειται να αποβληθεί από το ριάλιτι σε περίπτωση που αποδειχθεί η παράβαση, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι αν αποδειχθεί ότι είναι ένα τυχαίο γεγονός και ότι δε γνωρίζει ότι καταγράφεται, δεν μπορεί να αποβληθεί. Αν όμως αποδειχθεί ότι πρόκειται για συστηματική κλεψιά, θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που έγιναν και στους άλλους παίκτες και προφανώς θα αποβληθεί!

Έναν… εισαγγελέα θα πρέπει να διορίσει εκεί στον ‘Αγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλιτζαλί αφού όπως αποδείχτηκε, οι παραβάσεις είναι καθημερινές και οι κάμερες προφανώς και δεν είναι αρκετές για να… τρομοκρατήσουν τους πεινασμένους παίκτες!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής