Ο κακός χαμός γίνεται στο Survivor All Star αφού οι παίκτες, βλέποντας πως το τέλος είναι κοντά, βάζουν μπρος και τα πιο σκλήρα τους όπλα, που δεν είναι άλλα από την κακία και τις δολοπλοκίες τους!

Έτσι και ο Σπύρος Μαρτίκας, τα βάζει με τον Νίκο Μπάρτζη αφού από αυτόν προφανώς και απειλείται με τον παίκτη να λέει το με πόση ευκολία μπορεί να σπείρει κάποιος τη διχόνοια ενώ ο αγρότης απαντά ότι τον θέλει στην απομόνωση!

Η κόντρα μεταξύ των δύο κορυφώνεται και κανείς δεν ξέρει πού θα βγει! Οι δυο συμπαίκτες ήρθαν σε μεγάλη ένταση αφού ο Νίκος κατηγόρησε δημόσια τον Σπύρο για μαγείρεμα ψηφοφορίας

Θέλει όπως λέει να τον πολεμάει όσο τίποτα και ο φαρμακοποιός λέει ότι ο Μπάρτζης απαξιώνει τους πάντες γύρω του!

Στο μεταξύ όλοι καταβάλλουν υπερπροσπάθειες προκειμένου να πάρουν τον πόντο στον αγώνα για την ασυλία ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού ο Μπάρτζης λέει στον Μαρτίκα ότι δεν μπορεί να ακούσει την αλήθεια με τον φαρμακοποιό από το Κερατσίνι να του λέει αλήθειες ναι, ψέματα όχι!

Οι δύο παίκτες μοιάζουν έτοιμοι να τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μένει να δούμε ποιος τελικά θα τα καταφέρει!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος