Χαμός γίνεται στο νησί του Άγιου Δομίνικου και το Survivor όπως μας πληροφόρησε σήμερα Τρίτη (6/6) ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας, Νίκος Παρτσώλης.

Όπως είπε, πρόκειται για ένα περιστατικό που δεν έγινε σε κάποιο συμβούλιο αλλά στο νησί και θα το δούμε σε δύο μέρες.

Για την ακρίβεια, η Μαριαλένα που όπως είδαμε έχει ψηφίσει τον Βασάλο, είναι η αφορμή για να δημιουργηθεί μεταξύ τους μία κόντρα. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ψηφίστηκε εκείνος και όχι η Μελίνα από την Μαριαλένα. Στην κορύφωση της κόντρας ο Βασάλος ξεσπά σε κλάματα από τα νεύρα του γιατί ο μεταξύ τους διάλογος φτάνει στο απροχώρητο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης, ο Βασάλος θυμώνει γιατί δεν ψήφισε την Μελίνα που στην αρχή που είχε βρεθεί στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είχε υπονοήσει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Αυτό θα ανασύρει ως επιχείρημα από το παρελθόν ο Κωνσταντίνος και τα κλάματα τα βάζει λόγω της έντασης!

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι είναι καιρός να γυρίσει στην Ελλάδα ο Βασάλος γιατί πλέον έχουν μείνει οι πιο δυνατοί παίκτες και αυτός δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να λέει ότι δεν κάνουν πρωταθλητισμό αλλά… ριάλιτι! Ο δημοσιογράφος δεν το άφησε κι αυτό να πέσει κάτω και συμπλήρωσε λέγοντας ότι γι αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να γυρίσει πίσω!

Survivor: Δείτε όσα έγιναν στο πλατό