Μετά από σχεδόν πέντε μήνες προβολής του Survivor και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να γνωρίζουμε ποιο είναι το επόμενο επεισόδιο που μπορεί να προκαλέσει ο μισθοφόρος, Τάκης Καραγκούνιας.

Ο ανταγωνισμός τον οποίο επιδεικνύει και η συμπεριφορά του χωρίς ίχνος σεβασμού στον απέναντί του, δείχνει έναν άνθρωπο που έχει μάθει μόνο να βλέπει εχθρούς. Στο επεισόδιο της Τρίτης σειρά είχε ο Μπόγδανος.

Η ιστορία άρχισε όταν ο Ηλίας άκουσε τον Τάκη να σχολιάζει. Τον πλησίασε λέγοντάς του: «αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνε συνεχώς».

Ο Τάκης απάντησε: «πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη;»

«Είμαι ο κακός χαρακτήρας που φαντασιώνεσαι στις ταινίες σου. Όμως επειδή τα γεγονότα είναι αυτά και δεν αλλάζουν, είσαι συνένοχος με τον Ηλία Γκότση, είσαι ένας πραγματικός Ιούδας που πρόδωσες τον άνθρωπο που σε στήριζε, που σε έχω δει να κλαις στη αγκαλιά του. Λέγαμε τι υπερήρωας είσαι, επειδή όμως έτρωγες Ηλία μου, από αυτά που σου έδινε ο φίλος σου. Δεν σε βλέπω καν φίλε μου!
Όσα τραγούδια κι αν λες, όσο το χαζοχαρούμενο κι αν κάνεις, δεν σε βλέπω καν! Από δω και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης. Αυτό έχω να σου πω μόνο!», είπε εκτός εαυτού ο Τάκης για τον Μπόγδανο.

Ωστόσο στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε (31/5) το έπαθλο λυγίζει ακόμα και τον Τάκη μιας και οι νικητές θα δουν τα συγγενικά τους πρόσωπα και όπως είναι φυσικό το ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα κάνει πολλά μάτια να δακρύσουν!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Ο Ολυμπιακός θα πάρει 3.500.000 από τον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά