Το Survivor καθημερινά καταφέρνει να μας… σοκάρει με τον χαμό που γίνεται στον Άγιο Δομίνικο με τα ζευγάρια τα επίσημα αλλά και τα ανεπίσημα που φρόντισαν να τα… επισημοποιήσουν μετά τις επισκέψείς τους στην καλύβα!

Ο λόγος για την Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο που ξεμοναχιάστηκαν στην καλύβα αδιαφορώντας για το τί πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα όταν μαθευτούν αυτά τα σκηνικά και πώς θα αντιδράσουν οι συντρόφοί τους, αν βέβαια υπάρχουν, στο άκουσμα των όσων συνέβησαν!

Για αρχή, και μετά τις αντιδράσεις του Μπο, που όπως έχει δηλώσει ο ΙΔΙΟΣ έχει δεσμό με την Καρολίνα, μίλησε η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ακριβώς αφήνοντας βέβαια αιχμές για τον πρώην… γαμπρό της!

Όπως είπε η μητέρα στην εκπομπή Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά, ο Μπο ήταν αυτός που φρόντισε να πει την δεύτερη κιόλας μέρα από την αναχώρηση της Καρολίνας, ότι έχουν σχέση!

Επιπλέον η μητέρα της Καρολίνας, η κυρία Ζωή, αναφέρθηκε και στο γεγονός του αυτοκινήτου που άφησε η Καρολίνα στον Μπο για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει να το πουλήσει!

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που ήταν στο στούντιο της εκπομπής είπε ότι η Καρολίνα on camera δεν είπε ποτέ για τη σχέση με τον Μπο. Ωστόσο, όπως επισήμανε η Φαίη Σκορδά, με τον τρόπο αυτό η Καρολίνα εκτείθεται!


Survivor: Δείτε το βίντεο από την εκπομπή!