Το επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί απόψε (27/6) είναι απόλυτα ανατρεπτικό! Οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα αν θέλουν να δουν πραγματικά το… Γαλάτσι από κοντά! Οι θέσεις των υποψηφίων είναι μόλις τέσσερις και οι παίκτες που συνεχίζουν να βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο, έξι! Άρα, κι επειδή τα μαθηματικά είναι το δυνατό μας σημείο, η ασυλία είναι πολυπόθητη και σε ορισμένους απαραίτητη!

Είναι αλήθεια ότι όλοι θα την διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια! Δεν είναι οι στιγμές για ρομαντισμούς! Όμως θα γίνει η μεγάλη ανατροπή;

Στο αποψινό παιχνίδι (27/6) παίζεται νέος αγώνας ασυλίας και όλοι θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα! Μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποφύγουν τον τάκο άρα την ψηφοφορία που θα είναι αυτή που θα τους καθορίσει τον δρόμο προς τον τελικό!  Κάποιοι από τους παίκτες έχουν το run για πλάκα! Κάποιοι άλλοι ωστόσο θα ζοριστούν και θα εκνευριστούν!

Ο Άρης Σοϊλέδης με απόλυτη ειλικρίνεια ομολογεί ότι: «Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική και στρατηγική και αυτό είναι είναι απόλυτα λογικό».

Ποιος όμως καταφέρνει να κάνει το come back; Πώς η ανατροπή παίρνει σάρκα και οστά μέσα από το ριάλιτι; Και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των παικτών; Ποιον θα θελήσουν να εκδικηθούν;

ΕΔΩ πληροφορούμαστε ποιος κερδίζει την δεύτερη ασυλία και καλή… τύχη όπου κι αν παν!

Survivor: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου!