Πραγματικα μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor και τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν γίνει πολύ ζόρικα! Οι παίκτες έχουν βγάλει τα μαχαίρια και προσπαθούν με κινήσεις στρατηγικής, αν δεν είναι σε θέση να νικήσουν, τουλάχιστον να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο προκειμένου να βγάλουν και περισσότερα χρήματα.

Οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα αφού είναι μόλις 7 και όλοι φυσικά θέλουν να κατακτήσουν μία θέση στην τελική τετράδα!

Ένας από αυτούς που έχει αρχίσει ήδη να… γλεντάει είναι ο Άρης Σοϊλέδης αφού έχει ήδη εξασφαλίσει ασυλίες με τις δύο νίκες στα πρώτα ατομικά αγωνίσματα. Έτσι αποκλείεται να δούμε τον Άρη στη θέση του υποψηφίου για έξοδο από τον Άγιο Δομίνικο.

Επιπλέον είδαμε ότι η Ασημίνα είναι μία εκ των υποψηφίων αλλά σας είπαμε και ΕΔΩ ότι η επόμενη που ανακοινώνεται για τάκο είναι η Σταυρούλα!

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στο trailer του ΣΚΑΪ Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα και Μαίη, πρόκειται να παίξουν με στρατηγική για να μπορέσουν να σωθούν.

Στο Συμβούλιο ακούγεται ότι αν νικήσει ένα από τα δύο κορίτσια, θα δώσει την ασυλία στον Σπύρο Μαρτίκα, προκειμένου να μην τον έχουν απέναντι τους.

Καμία από τις υποψήφιες δε θέλει να έχει απέναντι της τον Μαρτίκα μπας και καταφέρουν να βγουν αλώβητες.

Το θέμα όμως είναι αλλού. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την τρίτη ασυλία και να μπορέσει να μην… ιδρώσει το αυτί του για αποχώρηση; Ποιος παίκτης είναι δυνατός αγωνιστικά και θα είναι ο νικητής;

ΕΔΩ μαθαίνετε απλά τα πάντα!

Survivor: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου