Δυστυχώς κάθε φορά που στο Survivor έχουμε αποχώρηση τρέμουμε μη φύγει κανένα κομμάτι που προκαλεί τον πανικό και χαθεί μετά κάθε ενδιαφέρον για τον Άγιο Δομίνικο!

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι σίγουρα γεμάτο ανατροπές και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με αποχωρήσεις! Άλλα περιμένουμε, άλλα θέλουμε και άλλα βλέπουμε τελικά!  Το συμβούλιο ήταν έντονο για μία ακόμα φορά και είχε μια τεράστια ανατροπή.

Το γεγονός ότι παίκτες παραβιάζουν κανόνες, και συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ, προκαλεί τριγμούς στο ριάλιτι .

O Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ο Άρης και ο Τάλα, ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντάλλαγμα και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κινητό τηλέφωνο με τους δικούς τους ανθρώπους την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίζονται προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.

Εντάξει! Δεν το λες και φοβερή ποινή! Σιγά τη φοβερή τιμωρία! Αλλά πού να τολμήσουν να δώσουν βαρύτερη καμπάνα!

Ας αφήσουμε όμως τις ποινές… χάδια και ας επανέλθουμε στο προκείμενο που δεν είναι άλλο από την αποχώρηση που θα δούμε. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, αποχώρηση χωρίς υποψήφιο τον 38χρονο Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δεν έχει νοστιμάδα!

Ωστόσο η ψηφοφορία της Δευτέρας με τους συμμετέχοντες Τάκη Καραγκούνια, Βρισηίδα και  Σοφιάννα είχε μεγάλο ενδιαφέρον!

ΕΔΩ θα μάθετε ποιος θα πει το μπάι μπάι!