Τρέμε Γαλάτσι αφού η τετράδα του Survivor είναι έτοιμη να αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη! Όπως μαθαίνουμε, η παραγωγή του Ατζούν και ο ΣΚΑΪ έχουν τα πάντα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα!

Οι παίκτες που απομένουν στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν ήδη αρχίζει και τα μαζεύουν τα… μπογαλάκια τους. Όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, αρχίζουν να διαλύουν καλύβες και ότι έφτιαξαν τους τελευταίους μήνες και μπαίνουν ήδη σε mood τελικού!

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης ο δεύτερος υποψήφιος, αν και τραυματίας, είναι ο Στάθης Σχίζας. Ο παίκτης που μπήκε από τους τελευταίους στο παιχνίδι αν και τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε στο στόχαστρο από το γνωστό παρεάκι. Άλλωστε πώς αλλιώς θα προχώραγε η στρατηγική των παικτών της παρέας του Σοϊλέδη. Μαίη, Ασημίνα και Άρης έριξαν στον ωραιότατο… τάκο τον Στάθη αν και ήταν σίγουρο ότι θα το περίμενε.

Ας μην γελιόμαστε! Και η Σταυρούλα αλλά και ο Στάθης θεωρούνται, και όχι άδικα, αντίπαλο δέος για τον Άρη. Ήταν οι παίκτες που άντεχαν να προσφέρουν ακόνα νίκες αλλά και θέαμα!

Πρόκειται για δύο φαβορί που διεκδικούσαν άνετα μια θέση στον τελικό απέναντι στον Αρη. Μπορούσαν να τον «χτυπήσουν» στα ίσια και να έχουν μία πρόγευση από το τρόπαιο των 100.000 ευρώ! Ποιος όμως τελικά φτάνει στην πηγή αλλά για νερό ούτε λόγος; Γιατί αποτελεί πραγματικά έκπληξη ότι αποχωρεί ο συγκεκριμένος παίκτης;

Και βέβαια οι απαντήσεις όλες είναι ΕΔΩ για να μην έχετε καμία απορία!

Survivor: Δείτε το trailer του επεισοδίου της Κυριακής