Ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ήδη ποιος θα είναι και όχι ποιος θα… θέλατε να είναι! Όπως και να έχει, τα πράγματα στενεύουν στο νησί της Καραϊβικής και όλοι ξέρουν ότι ο χρόνος κυλά όχι απλά αντίστροφα αλλά και αδυσώπητα! Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός ενώ η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να καταφέρει να βγάλει εις πέρας τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και όχι μόνο!

Τι εννοούμε; Μα φυσικά τις διεργασίες που έχουν ξεκινήσει ήδη και γίνονται για την επιστροφή του Survivor All Star από τον Σεπτέμβριο! Αυτό ωστόσο είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πάμε στα δικά μας και στο τι γίνεται στο νησί μεταξύ των παικτών. Δύο οι αποχωρήσεις και όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε σφίγγουν τα λουριά για τους εναπομείναντες!

Μόλις τέσσερις θα φτάσουν στο Γαλάτσι. Μόλις ένας ο νικητής αφού τα 100.000 μπορεί να μοιάζουν πολλά αλλά είναι μόνο για έναν! Για ποιον; Μα σίγουρα όχι για αυτόν που αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα από το νησί για να επιστρέψει στην εξωτική… Αθήνα!

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κουνήσει το μαντήλι στους υπόλοιπους; Και γιατί το κοινό έφτασε στην απόφαση να τον απομακρύνει παρά τις σούπερ επιδόσεις του; Μήπως τελικά ο χαρακτήρας του καθόρισε το μέλλον του;

Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν ευθύς από ΕΔΩ όπου υπάρχει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor και δεν μας έκανε και καθόλου εντύπωση!

Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου