Από το αποψινό επεισόδιο (13/6) του Survivor οι ασυλίες πλέον θα γίνουν ατομικές αφού το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οδεύει προς το τέλος του και οι αντοχές αρχίζουν να μειώνονται.

Οι ομάδες άλλαξαν γι αυτό και τα παιχνίδια επάθλου είναι ομαδικά. Ο καθένας πλέον είναι υπεύθυνος για την παραμονή του στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο οι διαθέσεις είναι περίεργες και τα φιλικά πηγαδάκια αρχίζουν και χαλάνε! Τα λεφτά είναι πολλά και κάποιοι που νόμιζαν ή που πίστευαν ότι ήταν φίλοι, χωρίζουν τα τσανάκιά τους και πάνε γι άλλα! Ο λόγος φυσικά για τους «κολλητούς», Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ!

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καταλαβαίνουν ότι το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος και θέλουν να βοηθήσουν τους τηλεθεατές για να ψηφίσουν τον πλέον κατάλληλο για τα 100.000 ευρώ!

Τι ακριβώς όμως συνέβη στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/6); Η καινούρια εβδομάδα έφερε και καινούριους αρχηγούς αλλά και νέες ομάδες στον Αγ. Δομίνικο. Νικητές με τους καλύτερους χρόνους στους αγώνες κατάταξης ήταν αυτή τη φορά τουλάχιστον, Άρης και Τάλα. Έτσι οι δύο παίκτες ορίστηκαν αρχηγοί των δύο νέων ομάδων.

Μετά τον αγώνα τους ο Τάλα θεώρησε ότι έχασε στο τσακ και αν δεν ήταν άτυχος θα κέρδιζε. Ο Άρης θεώρησε ότι ο Τάλα έχει έπαρση και δεν άφησε ασχολίαστη τη στάση του.

Ωστόσο το θέμα μας είναι ένα! Ποιος θα κερδίσει την ασυλία; Και η απάντηση βέβαια είναι ΕΔΩ!

Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!