Και οι καυγάδες καλά κρατούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor το οποίο έρχεται με νέο επεισόδιο γεμάτο… νεύρα! Απόψε θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να γίνεται ένας πανικός στους Μπλε.

Τι κι αν κέρδισαν χτες (12/3); Καμία σημασία δε φαίνεται να έχει!

Αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές της φασαρίας είναι δύο άτομα που κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει «στραβή». Κι αυτό γιατί απλούστατα, δεν είχε δοθεί ποτέ δικαίωμα από καμία πλευρά! Φυσικά ο λόγος για τον Θεσσαλό αγρότη, Γιώργο Κατσαούνη και το «βουνό», Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ο Τσακατσούκας έχε ξεφύγει», λέει η Ασημίνα και εκείνος χωρίς η τελευταία να το γνωρίζει δεν κρύβει την απογοήτευση και τη λύπη του για τη στάση ορισμένων στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Κατσαούνης της λέει: «Μη μιλάς, μαζέψου, ότι θες να το πεις μπροστά. Δεν πάει έτσι».

Survivor: Τι θα γίνει στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας;

Στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδος πρωταγωνιστής θα είναι ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό δε φαίνεται να έχει και πολλές συμπάθειες. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τη δική του αλλά και για την ομάδα των αντιπάλων. Φυσικά μιλάμε για τον φαρμακοποιό του Κερατσινίου, Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα αυτοί που θα του την «πουν» δεν είναι άλλοι από τους Κάτια Ταραμπάνκο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ποια ομάδα θα κερδίσει όμως την πρώτη ασυλία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Σας λέμε με σχεδόν δεδομένη τη σιγουριά, και αυτό δεν είναι εγωισμός αλλά… βεβαιότητα, ότι η ομάδα που κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία είναι οι Διάσημοι. Από την άλλη, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Μαχητές αναμένεται να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Let the party begin με λίγα λόγια που λένε και στο χωριό μας…

Ο Σπύρος συγκίνησε με όσα είπε