Πολύ λυπούμαστε που το Survivor πλησιάζει στο τέλος και ο λόγος είναι, όχι γιατί δεν θα έχουμε τι να βλέπουμε, αλλά γιατί πια δεν θα έχουμε την ικανοποίηση να σας… προϊδεάζουμε για το τι θα ακολουθήσει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Βέβαια πιο πολύ ακόμα θα πικραθεί το κανάλι του Φαλήρου, αφού κακά τα ψέματα, ο ΣΚΑΪ είχε επενδύσει πολλά, και βέβαια έβγαλε και πολλά, από το παιχνίδι.

Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι και οι εναπομείναντες τέσσερις παίκτες, Άρης, Ασημίνα, Μαίη και Στάθης, θα δουν πλέον τους αγαπημένους τους από κοντά και το Γαλάτσι θα γεμίσει πάλι από χαρούμενες φωνές και το έπαθλο του Survivor!

Κάποιοι παίκτες ωστόσο θα πάνε με την… ψυχή στο στόμα αφού θα έχουν βγει υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν τον ημιτελικό και εμείς έχουμε τον πρώτο από αυτούς που εδώ και καιρό… γλιτώνει τις υποψηφιότητες!

Βέβαια μιλάμε για έναν παίκτη, τον μοναδικό που είναι στον Άγιο Δομίνικο από την αρχή του παιχνιδιού! Εφτά μήνες τώρα έχει φτύσει αίμα, έχει κάνει τη φανέλα μούσκεμα και είναι ακόμα όρθια! Ο λόγος βέβαια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου που τα έχει δώσει όλα. Δεν της έχει απομείνει τίποτα. Και όταν οι παίκτες πλέον απομένουν λίγοι, είναι αναμενόμενο ότι όλοι θα περάσουν από το στάδιο της κρίσης!

Έτσι και η Ασημίνα που είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τον ημιτελικό. Όπως είναι φυσικό, η κοπέλα θα πικραθεί αλλά ίσως η αχλάδα έχει πίσω την ουρά και τα καταφέρει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο! Μένει να το δούμε!