Ένα παιχνίδι που ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια είναι το Survivor. Βέβαια όταν είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου και έχουν περάσει έξι μήνες νομίζεις ότι είσαι πολύ κοντά στην πηγή και δικαιούσαι μετά από τόσο αγώνα και ιδρώτα, να πιεις νερό.

Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη στρατηγική που μπορεί να ακολουθούν οι συμπαίκτες σου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ προκειμένου να σε ρίξουν στον τάκο! Άλλωστε το λέει και η λέξη. Επιβιώνει ο πιο δυνατός, αυτός που διαθέτει σωματική αλλά και πνευματική δύναμη και φυσικά τακτική για να μπορέσει να απομακρύνει αυτούς που θεωρητικά φαίνεται να είναι πιο δυνατοί.

Άλλοι μπορεί να μένουν επειδή έχουν πλούσιους φίλους και συγγενείς που «σπρώχνουν» χρήμα για να μπορέσουν να μείνουν οι δικοί τους αλλά και για θέμα γοήτρου. Άλλωστε δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης. Δεν είναι λίγοι, αλλά όχι και πολλοί βέβαια, όσοι κατάφεραν να τακτοποιηθούν σε «θεσούλες». Η τηλεόραση έτσι κι αλλιώς διαθέτει χώρο για νέα πρόσωπα. Χρήματα μπορεί να μη διαθέτει, αλλά χώρο άφθονο!

Ωστόσο ας επανέλθουμε στα δικά μας. Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος; Μα δεν πήγε το μυαλό σας αφού βλέπετε πως το παιχνίδι παίζεται πλέον αλλιώς;

Η επόμενη λοιπόν υποψήφια που θα πέσει ηρωικά στον τάκο που έχει «στηθεί» στον Άγιο Δομίνικο είναι η Σταυρούλα. Και θα εξηγήσουμε αμέσως το λόγο.

Η γνωστή παρέα των τριών, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα και η Μαίη θα ρίξουν εκεί την ψήφο τους. Οι άλλοι πάλι θα προτιμήσουν αυτή τη λύση για να μην υπάρχει κάποια άλλη απώλεια. ‘Ετσι η Σταυρούλα θα είναι η μία εκ των υποψηφίων. Λέτε να βγούμε… ψεύτες;