Η παραγωγή του Survivor αρχίζει να μαζεύει σιγά σιγά τα… μπογαλάκια της από τον Άγιο Δομίνικο αφού το παιχνίδι που κρατάει μισό χρόνο, κοντεύει να ρίξει τίτλους τέλους!

Ήδη οι τελευταίοι εναπομείναντες παίκτες έχουν αρχίσει όχι μόνο να σκέφτονται αλλά και να παίζουν στρατηγικά! Άλλωστε τα 100.000 μπορεί να είναι πολλά αλλά θα έχουν ένα και μόνο παραλήπτη! Δεν ξέρουμε αν θα είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά ή στρατηγικά αλλά θα είναι ένας! Έτσι, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους και γι αυτό το λόγο όλοι οι παίκτες κυνηγούν την ασυλία προκειμένου να βγουν όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητοι.

Είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε για τον τάκο είναι η Ασημίνα. Δε θέλουμε να πέφτετε από τα σύννεφα! Σας το είχαμε πει ήδη για να μην έχετε εκπλήξεις! Επιπλέον την πρώτη ασυλία την κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης ενώ σήμερα ΕΔΩ σας είπαμε ποιος θα κερδίσει την δεύτερη.

Ωστόσο ο τάκος χωράει ακόμα κόσμο και άλλος ένας παίκτης ή παίκτρια, θα ψηφιστεί απόψε. Κανείς δεν είναι σε θέση πλέον να κρίνει αν η ψηφοφορία γίνεται αγωνιστικά, στρατηγικά ή σε φιλικό επίπεδο.

Το φαβορί λοιπόν για να είναι στη θέση της δεύτερης υποψηφιότητας είναι η Μαίη!

Άλλωστε το παρεάκι είδαμε και χτες ότι είναι σε θέση να βγάζουν μέχρι και υποψηφίους!

Πλέον οι περισσότεροι δεν μπορούν να σκέφτονται αγωνιστικά. Έτσι θα γίνει και σήμερα (21/6) λοιπόν.

Παιδιά μην κοιτάτε ότι μαγειρεύουν μόνο ρύζι και φακές! Κι άλλα μαγειρεύονται και δεν παίρνουμε χαμπάρι!

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε! Μεταξύ μας, θα γίνει και τούτο αλλά είμαστε κάπως ταπεινοί!