Μια ακόμη εβδομάδα εντάσεων επικράτησε στο Survivor κι οι τόνοι ανέβηκαν σε επικίνδυνο βαθμό. Μάλιστα όπως είδαμε εδώ, ξεκίνησαν και οι βιαιοπραγίες! Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ δύσκολα για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι και οι ίδιοι θα αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα βιώνουν στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Καλά δε μιλάμε για τον Ατζούν που πρέπει να τρίβει τα χέρια του, για να μην πούμε την κοιλιά του σαν τις γάτες με τα όσα διαδραματίζονται στο παιχνίδι που ο ίδιος στήνει.

Η μπλε ομάδα δέχθηκε απανωτές ήττες κι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν όλοι από την ίδια ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα. Για τους μπλε ο στόχος ακούει σε ένα όνομα και αυτό είναι του Τάκη Καραγκούνια.

Όμως είδαμε ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία. Άρα δεν έχουμε Τάκη στα προσεχώς! Ωστόσο όλοι οι παίκτες είναι εκτός εαυτού.  Ποιος παίκτης όμως της Κόκκινης Ομάδας θα είναι εκείνος που θα μας πει το άντε γεια αυτή την εβδομάδα; Θα σας πούμε αμέσως τα σενάρια που παίζουν και σε ποια ονόματα ακούν.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι Κόκκινοι θα βγάλουν τάκο Ναυσικά ή Απόστολο. Όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και το… Βουνό, κατά κόσμο Ασημίνα! Το όνομα της φιγουράρει στην πρώτη γραμμή για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Παίζει δηλαδή δυνατά το σενάριο να μην είναι Απόστολος και Ναυσικά στη διάθεση των τηλεθεατών αλλά η Ασημινούλα.

Γενικώς τα πράγματα θα κριθούν στον πόντο! Δηλαδή θα πρέπει να πέσει στο τραπέζι ακόμα και η ισοψηφία! Από τη στιγμή που έξι ψηφαλάκια θα πέσουν στην κάλπη, αφού ο ευέξαπτος αγρότης μόνος… φεύγει, μπορεί να είναι όλα μοιρασμένα!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι σήμερα θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

 Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!