Στο Survivor και στις παραλίες του εκπληκτικού νησιού του Άγιου Δομίνικου η… Δυναστεία συνεχίζεται! Ίντριγκες, ανεκπλήρωτοι έρωτες, μίση και πάθη πρωταγωιστούν στο πραγματικό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που κατάφερε φέτος να κάνει την διαφορά!

Μπορεί τα επεισόδία να οδεύουν προς λήξη αυτής της εβδομάδας, αλλά η αγωνία φτάνει στο κόκκινο αφού και οι δύο ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν στίβο μάχης και φυσικά πείνα!

Μπλε και Κόκκινη ομάδα έχουν ισόποσες νίκες σε έπαθλα αν εξαιρέσουμε τις ασυλίες. Ωστόσο αυτό κοστίζει σε ανθρώπινο δυναμικό. Η απώλεια ανακοινώνεται, σας την έχουμε ξαναπεί, μην τα ξαναλέμε. Μείον μία λοιπόν και οι αγώνες για το έπαθλο συνεχίζονται!

Θα μπορέσουν οι Μπλε να επανέλθουν στη φόρμα τους; Ή μήπως οι Κόκκινοι κάνουν το come back;

Ό,τι και να γίνει και οι παίκτες της μεν ομάδας και οι παίκτες της δεν, θα πρέπει πια να αντιληφθούν ότι δεν περισσεύει κανείς! Η συνεργασία πρέπει να αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή για να πετύχουν νίκη! Επιπλέον η ψυχολογική στήριξη του πάγκου και τα ματσαρίσματα που αποδίδουν, πρέπει να είναι μελετημένα και κανείς να μην πηγαίνει χαμένος!

Ας επανέλθουμε όμως στα μέχρι τώρα δεδομένα.  Η κόκκινη ομάδα σίγουρα πεινάει περισσότερο και να κερδίσει ένα καλό έπαθλο φαγητού, αφού και του Σαββάτου το είχαν χάσει. Από την άλλη οι Μπλε έχουν τα δικά τους ψυχολογικά κομμάτια να λύσουν αλλά είναι σίγουρα πιο χορτάτοι και άρα διαθέτουν περισσότερη δύναμη for sure που λένε και στο χωριό μας! Όπως καλά καταλάβατε, ΕΔΩ θα μάθετε ποίων το αντεράκι θα λιγδώσει!

 

 Survivor: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου!