Η καινούρια εβδομάδα μπορεί να ξεκίνησε την Κυριακή για το Survivor αλλά η… τσαγκαροδευτέρα έρχεται σήμερα με ασυλίες αλλά και υποψηφιότητες προς αποχώρηση!

Τα πράγματα είναι όχι απλά δύσκολα, αλλά κόβουν την ανάσα! Οι παίκτες τα έχουν δει πλέον όλα, αλήθεια όμως, και πρέπει να τρώνε τεράστιο ζόρι για να αποδείξουν ότι αξίζουν να κερδίσουν και να αποφύγουν τον τάκο!

Τώρα που οι παίκτες είναι έξι, το πράγμα πιέζει και όλοι θα κριθούν στον πόντο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τα κριτήρια που θα ψηφίσουν οι παίκτες είναι στρατηγικής φύσης και με το δίκιο τους. Τώρα δεν παίζουν φιλίες και ρομαντισμοί. Τα χιλιάρικα είναι 100 και δεν είναι για όλους παρά μόνο για έναν!

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης πρέπει να τα δώσουν όλα! Ο Άρης όπως είδαμε ΕΔΩ δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει τη δεύτερη ασυλία. Άρα μπορείτε να αντιληφθείτε τι πρόκειται να συμβεί; Δείτε παρακάτω!

Στη χθεσινή ψηφοφορία οι παίκτες που αναδείχθηκαν προς αποχώρηση ήταν η Μαίη κι ο Νικογιάννης. Οι δύο παίκτες περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα και προφανώς ζήτησαν από τον κόσμο να τους βοηθήσουν!

Ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η τετράδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση θα ολοκληρωθεί! Και αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Μαίη και τον Νικογιάννη θα είναι πραγματικά άτομα υπεράνω υποψίας!

Ακόμα δεν καταλάβατε για ποιους μιλάμε; Μα φυσικά αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη όπως είπαμε και παραπάνω και την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Θα υπάρξει ισοψηφία στο κρίσμο συμβούλιο του νησιού και έτσι ο τάκος μπαίνει στη μέση! Είναι αναμενόμενο να ψηφιστεί ο Άρης και είναι και αυτός που ούτως ή άλλως κινδύνευε περισσότερο αφού είναι η μεγάλη απειλή!

Μένει να δούμε τι θα κρίνουν οι τηλεθεατές! Άλλωστε, αυτοί κρατούν το μέλλον των παικτών στα… τηλέφωνά τους!