Το τεράστιο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor, οδεύει προς το τέλος, οι παίκτες μειώνονται όπως και οι δυνάμεις τους αλλά τα έπαθλα γίνονται όλο και καλύτερα!

Όπως για παράδειγμα στο αποψινό επεισόδιο όπου Μπλε και Κόκκινοι μένουν speechless όπως λένε και στο χωριό μου με αυτό που επακολουθεί!

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το έπαθλο και γίνεται μεγάλος χαμούλης αφού σύμφωνα με το τρέιλερ, η ομάδα που θα κερδίσει πάει στο Μεξικό!

Επιπλέον στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα δούμε να πραγματοποιείται αυτό που είχαν ζητήσει Έλληνες και Τούρκοι. Οι δύο ομάδες που τότε αγωνίστηκαν μεικτά, ζήτησαν αγώνα ποδοσφαίρου στο οποίο θα συμμετέχει και ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ασφαλώς και είναι μικρός αγώνας, ανάμεσα σε ελληνική και τουρκική ομάδα. Μπλε και κόκκινοι πάλι. Όχι Ελλάδα vs Τουρκία. Τούρκοι και Έλληνες μπλε εναντίον Τούρκων και Ελλήνων κόκκινων απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από την ελληνική πλευρά τα δύο αγόρια Τάλα και Στάθης παίζουν με τους κόκκινους. Από τους μπλε, ασφαλώς ο Άρης Σοϊλέδης και πιθανότατα να δούμε και την Ασημίνα, όπως και την Στέλλα ασφαλώς από την άλλη πλευρά.

Το τελευταίο διάστημα εντωμεταξύ οι Κόκκινοι δεν μπορούν να σταυρώσουν έπαθλο! Αυτό, όπως είναι αναμενόμενο προκαλεί γκρίνια αλλά και ψυχολογική κούραση.

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Άρη Σοϊλέδη και τα αίματα να ανάβουν. Μας έχει ταράξει στην πρωτοτυπία και ο φαρμακοποιός!
Πάντως, για να γυρίσουμε στα δικά μας, ΕΔΩ μαθαίνετε την ομάδα που κερδίζει!

Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!