Το Survivor από σήμερα (5/6) αλλάζει πάλι! Αφού ο Ατζούν έχει βάλει στόχο να μην πλήττουμε καθόλου, ανακατεύει και πάλι την τράπουλα και ρίχνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, νέα δεδομένα! Για να καταλάβετε τι εννοούμε και να μη μιλάμε με γρίφους οι γέροντες, κατά την έναρξη των αγώνων κατάταξης και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δημιουργούνται νέες ομάδες από τους νέους αρχηγούς. Πώς θα ορίζονται αυτοί; Πανεύκολα!

Οι δύο παίκτες με τους καλύτερους χρόνους στο αποψινό αγώνισμα επιλέγουν συμπαίκτες και σχηματίζουν τη νέα Κόκκινη και τη νέα Μπλε ομάδα.

Σύμφωνα με τις τρομερές πληροφορίες που διαθέτουμε, η παραγωγή του Ατζούν έχει σκοπό να πάει τουλάχιστον για τις επόμενες δύο αποχωρήσεις με τον συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού.

Αν αυτό ρολάρει, μπορεί να το πάει με αυτό τον τρόπο μέχρι και την τελική εξάδα! Διότι, το ατομικό παιχνίδι υστερεί γιατί είναι αυτό που δεν φέρνει και τα φοβερά νούμερα στην τηλεθέαση. Το είδαμε άλλωστε και στην περσινή εκδοχή, για παράδειγμα. Όταν λέμε αν τις κάτσει, εννοούμε να υπάρξει μια βολική ισορροπία στις αποχωρήσεις, άνδρες – γυναίκες κλπ.

Η εβδομάδα λοιπόν για να γυρίσουμε στα δικά μας και να μάθουμε ποιος θα φάει αυτή την εβδομάδα ξεκινά με το καθιερωμένο έπαθλο φαγητού της Κυριακής. Μόνο το συγκεκριμένο έπαθλο παιδιά μπορεί να προσφέρει δύναμη και αντοχή στους παίκτες για να μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και να μην είναι σαν ψόφιοι κορέοι! Με την συγκεκριμένη άλλωστε ανταμοιβή, θα είναι και σε θέση να αγωνιστούν για τις προσωπικές ασυλίες που τους δίνουν παράταση χρόνου στο παιχνίδι!

Θα μπορέσουν οι Κόκκινοι να κάνουν… Πάσχα ή το αρνητικό σερί θα συνεχίζεται για πολύ ακόμα;

ΕΔΩ παιδιά υπάρχει η απάντηση και είναι μάλλον… έκπληξη;