Είναι γεγονός ότι το «κοντή γιορτή» ταριάζει πλέον γάντι στο Survivor! Και στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης καταλάβαμε ότι ακριβώς επειδή οδεύουμε προς το τέλος, τα νεύρα είναι τσίτα και το… καλαμπαλίκι, δηλαδή η φασαρία χωρίς λόγο, είναι συνεχής!

Ωστόσο, εκτός από τα κατινίστικα είδαμε και ανατροπές λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως πλέον θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και όχι δύο ενώ τώρα πια ότι ξέρατε να τα ξεχάσετε αφού κομμένοι θα είναι οι αγώνες της ατομικής ασυλίας.

Άρα, και μιλώντας με απλά μαθηματικά αυτό συνεπάγεται πως τουλάχιστον τρεις παίκτες θα βρεθούν στη θέση του υποψήφιου αυτή την εβδομάδα, με τον πρώτο, τον wannabe νικητής του ριάλιτι επιβίωσης με όποιο κόστος, τον Σπύρο Μαρτίκα. 

 

Στο αποψινό επεισόδιο θα ασχοληθούμε με την Βρισηίδα που και εκείνη με τη σειρά της θα ξαναασχοληθεί με τον Σπύρο τον Μαρτίκα ή αλλιώς τον έρωτα στα χρόνια της χολέρας του Άγιου Δομίνικου.

Στη συνέχεια όμως έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που πραγματικά είναι απορίας άξιο ποιος θα πάρει τη νίκη!

Ποιοι θα βγουν νικητές από τον στίβο μάχης; Θα δούμε μία από τα ίδια με τους Μπλε να κερδίζουν και πάλι κι εμείς να αρχίσουμε το χασμουρητό ή μήπως τελικά οι Κοκκινοι ήρθε η ώρα να σηκώσουν κεφάλι;

Αυτό παιδιά, μόνο ΕΔΩ θα το μάθετε με σιγουριά και όταν λέμε σιγουριά εννοούμε γκαραντί! Έτσι στα ελληνικά για να το καταλάβουμε όλοι…

Survivor: Δείτε το αποψινό trailer