Η Δανάη έγραψε στο sportime ΕΔΩ για το Survivor με κάποια ίσως, τονίζουμε το ίσως, αμφιβολία για τη δημιουργία και τη σύσταση των νέων ομάδων! Η Δανάη όμως για μία ακόμα φορά, κι αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε, έπεσε μέσα σχεδόν σε όλα όσα είπε!

Το Survivor αλλάζει και αυτό ήταν αναμενόμενο! Μία με την αποβολή του συμπαθέστατου αλλά ευέξαπτου, Γιώργου Κατσαούνη και τις συνεχείς αποχωρήσεις από τους Κόκκινους, κάποιοι έπρεπε να έρθουν και να «κουμπώσουν» στις ομάδες.

Η τράπουλα πρέπει να μοιραστεί για μία ακόμα φορά. Στο τέλος οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα μπερδεύονται και δεν θα ξέρουν ποιον να υποστηρίξουν!

Ας δούμε όμως πώς έχει το ζήτημα και τι πρόκειται να γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής, 15//5 αφού το Σάββατο λόγω Eurovision, δεν θα έχουμε προβολή επεισοδίου.

Kόκκινη και μπλε ομάδα συγκεντρώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, έχοντας η καθεμία από δύο υποψήφιους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου (από την ψηφοφορία) και ο Απόστολος Ρουβάς μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λόγω της ατομικής της ασυλίας, ήταν οι υποψήφιοι των κόκκινων.

Από την άλλη πλευρά, τα βλέμματα των μπλε ήταν στραμμένα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και στον Άρη Σοϊλέδη,  με τον ποδοσφαιριστή να βγαίνει στον «τάκο» από τον Τάκη Καραγκούνια.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού εν τέλει βρήκε εκτός παιχνιδιού ένα από τους πιο αγαπητούς παίκτες, τον Απόστολο Ρουβά.

Είπαμε όμως ΕΔΩ ότι θα έχουμε ακόμα μία αποχώρηση και δεν είναι άλλη από αυτή της Ναυσικάς.

Αν λοιπόν κάνουμε τη σούμα και υπολογίσουμε την πραγματικά αιφνιδιαστική αποχώρηση τριών παικτών σε μία εβδομάδα -αντί για τον έναν που προβλέπονταν- ανέτρεψε σε σημαντικό βαθμό τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Αποστόλη και της Ναυσικάς, οι κόκκινοι μένουν με τέσσερις παίκτες: την Ασημίνα, τον Νικογιάννη, τον Στάθη και τη Σταυρούλα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ευνοούνται οι Μπλε και είναι εις βάρος του αγωνιστικού ενδιαφέροντος της εκπομπής.

Έτσι, οι ομάδες θα ανασυνταχθούν με νέα σύνθεση την οποία θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες!

ΚΟΚΚΙΝΗ: Τάκης Καραγκούνιας

Γιώργος Ταλάντσεβ

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Σπύρος Μαρτίκας

Στάθης Σχίζας

Στέλλα Ανδρεάδου

 

ΜΠΛΕ:   Άρης Σοϊλέδης

Νίκος Γιάννης

Βρισηίδα Ανδριώτου

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

*υπάρχει μια μικρή αλλαγή σε σχέση με το αρχικό ποστάρισμα. Το ζευγάρακι χωρίζεται! Σπύρος και Βρισηίδα δηλαδή.