Σκληρή μάχη και αδρεναλίνη στα ύψη και απόψε με το Sports Game στο Survivor! Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ! Το Survivor δίνει απόψε φαγητό με το Sports Game αλλά ποιος έχει τα κότσια να κερδίσει;

Ποιοι είναι αυτοί που πεινούν περισσότερο; Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν σήμερα στο sports game του Survivor και σε ποιο αγώνισμα; Απόψε, Μαχητές και Διάσημοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Για να μη σας κουράζουμε όμως θα σας αποκαλύψω ευθύς αμέσως ότι το Sports Game το παίρνουν ΠΑΛΙ οι Διάσημοι οι οποίοι μάλλον θα αγωνιστούν στο βόλεϊ. Σύμφωνα με τα spoilers, η νικήτρια ομάδα είναι αυτή των Διάσημων. Έτσι, μετά τον αγώνα θα μπορέσουν να απολαύσουν το έπαθλό τους.

Παιδιά η κατάσταση είναι κρίσιμη και μένει να αποδειχτεί απλούστατα ποιος το θέλει περισσότερο!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΜΟ ΤΟ SPORTS GAME ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ;
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ!

 

Survivor – ψηφοφορία (15/2): Τρεις υποψήφιοι, ποιος θέλετε να παραμείνει; Ψηφίστε!

Survivor – ψηφοφορία (15/2): Πάμε να θυμίσουμε την κατάσταση μία ακόμα φορά. Έτσι για να ξέρουμε τη λέμε. Από τη στιγμή που στο ένα μετερίζι έχουμε ψηφοφορία για τον ποιον θέλετε να αποχωρήσει, στο mediatime θα παίξουμε μπάλα με τον άλλον τρόπο. Τον θετικό. Τον ίδιο με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και στο τέλος κάνουμε το ταμείο.

Ασφαλώς και για την αποχώρηση στο Survivor μιλάμε. Σχεδόν κάθε εβδομάδα αυτή έχει το δικό της ενδιαφέρον. Διότι, όπως και να έχει ένας παίκτης που φεύγει, είναι το πλέον ενδιαφέρον event στα ριάλιτι. Ειδικά τώρα που δεν είναι και τόσο ευδιάκριτο ποιος μπορεί να αποχωρήσει. Βέβαια, τα προγνωστικά έχουν πέσει πολλές φόρες.

Ενδεχομένως ο Σπύρος Μαρτίκας να έχει ένα προβάδισμα παραμονής. Θεωρητικό είναι όμως κι αυτό. Με άλλα λόγια, εσείς πρέπει να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι, ανάμεσα και στους τρεις υποψηφίους που έβγαλαν οι μπλε στον τάκο.