Το Survivor από αύριο (12/2) δεν θα είναι πια το ίδιο! Μπορεί ο Άγιος Δομίνικος να… σπάραξε στο κλάμα με την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Αθηνάς Ευμορφιάδου αλλά από αύριο όλα θα αλλάξουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ !

Νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και καμία από τις ομάδες των Διασήμων ή των Μαχητών δεν θα είναι πια ίδιες.

Όπως έχουμε πει εδώ και καιρό η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο θα ταράξει τα νερά στο νησί. Όπως ίσως θυμάστε η Κάτια ήταν ένα από το φαβορί πέρυσι. Όμως τελικά η ίδια αποχώρησε οικειοθελώς λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική νέα είσοδος. Παράλληλα, τα νέα ονόματα που μπαίνουν στο παιχνίδι είναι ο Σάκης Αρσενίου, ο Άγγελος Πουλής και ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Αν σας εξέπληξε η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, τότε σας έχω άλλη μια έκπληξη. Παρακαλώ υποδεχτείτε τους νέους παίκτες του Survivor», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σε Διάσημους και Μαχητές στο τρέιλερ που κυκλοφορεί.

Τάσος Ξιαρχό: Γιατί απόσυραν την πρόταση για το Survivor;

Γιατί όμως δεν είδαμε ποτέ τον Τάσο να μπαίνει στο παιχνίδι;

Ο γνωστός χορευτής, Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor αλλά και για τις σχέσεις που έχουν σήμερα με την Κόνι Μεταξά.

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη. Με την Κόνι είχαμε και πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε».

Ο γνωστός χορευτής μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor.

Το πλάνο που πρόδωσε τον νέο παίκτη