Κάποτε η μεγάλη Ζωζώ Σαπουντζάκη τραγούδησε το έχω μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της αλλά ο Τριαντάφυλλος θέλει να δημιουργεί μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα άνευ λόγου και αιτίας.

Τον τελευταίο καιρό φροντίζει να κάνει μία φασαρία, όχι με τη δουλειά του, αλλά με τον Νίκο Μουτσινά. Ο τραγουδιστής αλλά και πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε από την κάμερα του Πρωινού του ΣΚΑΪ αν θα ήθελε τον Ντάνο σαν παίκτη με τον ίδιο να απαντά ότι θα τον ήθελε, όπως θα ήθελε «τον Σάκη, τον Ντάφι, τον Μπάρτζη, τον Ηλία» «Θα είναι εκπληκτικό να είναι ο Ντάνος, θα είναι Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά γιατί ασχολούμαστε με τον Ντάνο συνέχεια;» διερωτήθηκε.

Έπειτα δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα πάει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «πολύ καλή ερώτηση, όρος αν μπω στο Survivor, δεν θα βγω ποτέ στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, ούτε καν να τον δω θέλω».

«Θα πάω στο Survivor αν μου δώσει το ΟΚ ο γιος μου. Θα πάω για τον αγώνα και τις προπονήσεις που έχω κάνει τόσο καιρό» τόνισε ο τραγουδιστής.

Παρών ήταν και ο Τζέιμς Καφέτζης ο οποίος πετάχτηκε την ώρα που μίλαγε ο Ντάφι για τον Μουτσινά και είπε «Κάτι διάβασα ότι σταματάει η εκπομπή του» με τον Τριαντάφυλλο ή αλλιώς AGB ή αλλιώς Παναγιώτη Τιμογιαννάκη να απαντά: Αφού δεν πάει καλά, ρε φίλε.»

Εμείς ας ευχηθούμε, ο Μουτσινάς να είναι και του χρόνου σε μία τηλεοπτική συχνότητα μέσα από την  οποία θα κάνει κάτι που τον ικανοποιεί και θα έχει και την απόλυτη συμπαράσταση του σταθμού. Όχι να ευχόμαστε να μένει κόσμος άνεργος κύριε Ντάφι μας!

 

Τριαντάφυλλος: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του