Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μία εκ των παικτών τουreality παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, Survivor, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη. Η Μαριαλένα έδωσε συνέντευξή στην εκπομπή «Status» του Astratv και εκεί αποκάλυψε πολλά!

«Ο Σάκης είχε τη λάμψη του. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και κέρδισε το Survivor. Οι φετινοί παίκτες έχουν αντιγράψει χαρακτήρες και συμπεριφορές του περσινού παιχνιδιού. Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε. Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας και άλλα ο άλλος. Στους μαχητές όμως, είναι ίδια τα λεφτά».


Και πρόσθεσε: «Την ίδια μέρα που χώρισα με τον Σάκη δήλωσα συμμετοχή στο Survivor. Όταν είδα τον Σάκη και τη Χριστίνα, είπα «ήρθαν να παίξουν με την ψυχολογία μου». Στη ζωή μου δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά το Survivor με έκανε να τα ξαναβρώ με τον Σάκη».

Survivor: Γυμναστική στο… χιόνι!

Στο μεταξύ, την Δευτέρα που το χιόνι έπεφτε πυκνό οι πρώην survivors, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα απέδειξαν ότι το λέει η ψυχή τους! Πρώην συμπαίκτριες και νυν καλές φίλες, έχουν πολλά να τους ενώνουν.  Ένα από αυτά και η γυμναστική σε συνύπαρξη με την τρέλα! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα βγήκαν με τα εσώρουχα, παρόλο το κρύο! Όμως φρόντισαν να έχουν σκουφιά και αθλητικά παπούτσια στην ταράτσα για να κάνουν γυμναστική.

«Όσο ατρόμητες κι αν είμαστε, πραγματικά το δαγκώσαμε!», σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα δημοσιεύοντας το βίντεο τους. Σε αυτό τα δυο κορίτσια πέφτουν πάνω στο στρώμα και κάνουν γυμναστική. Εκεί τις περιβάλλουν νιφάδες. Στο τέλος του βίντεο φεύγουν γρήγορα από την ταράτσα και ρίχνουν πάνω τους μπουρνούζια.