Αρχικά, αν η Μαρία Αντωνά μπει στο Survivor αποκτώ νέα αγαπημένη παίκτρια. Να τα ξεκαθαρίζουμε από νωρίς αυτά. Αν δε, καταφέρει να βάλει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τον Άρη Σοϊλέδη, τότε ένας ακόμα λόγος παραπάνω.

Πόσες και πόσες φορές έχω αναφέρει σε αναρτήσεις μου, πως η παραγωγή είχε θέμα με τον Άρη Σοϊλέδη. Αυτό φάνηκε από το γεγονός πως δεν έλαβε καν… κλήση για να μπει στο Survivor All Star. Ποιος, ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό νικών. Αυτός που θα μπορούσε να συγκριθεί με τον Σάκη Κατσούλη κι αυτός που θα έπρεπε να κερδίσει το Survivor πριν το All Star. Αντί αυτού, νικητής βγήκε ο Στάθης Σχίζας.

Αδικία ήταν, αν και κάθε παίκτης που φτάνει μέχρι τέλους αξίζει συγχαρητήρια. Αλλά, τι να κάνουμε. Δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Άρη Σοϊλέδη να μιλήσει ανοικτά και εντός παιχνιδιού για όσα έγιναν. Φωτοστέφανο αξίζουν ελάχιστοι και όλα καλώς καμωμένα δεν τα έκανε και ο Σοϊλέδης όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι. αλλά το δάκτυλο στο μέλι δεν υπήρχε παίκτης που να μην το βούτηξε. Επιπρόσθετα, τα όσα ακούστηκαν για εκείνον και την προσωπική του ζωή ήταν απαράδεκτα.

Σε όλα αυτά, η Μαρία Αντωνά ήταν βράχος. Η στάση της και ο τρόπος που διαχειρίστηκε όλη την κατάσταση κι ενώ ήταν και σε πάνελ εκπομπής, αποτέλεσε σεμινάριο αξιοπρέπειας. Στο «σήμερα» λοιπόν, είναι ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν προσεγγιστεί για να μπουν στο παιχνίδι.

Τι θέλει η Μαρία Αντωνά;

Και τι απάντησε στην πρόταση που δέχθηκε; Ούτε παραπάνω χρήματα, ούτε χρόνο να το σκεφτεί, ούτε τίποτε. Ναι, αν έρθει ο Άρης Σοϊλέδης. Δηλαδή, σαν σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα ενός παίκτη που άκουσε πάρα πολλά (και με την ανοχή της παραγωγής) δέχεται πρόταση και θα πει «ναι»; Έτσι απλά; Δεν ξέρω αν βρήκε ευκαιρία να εκμεταλλευτεί καταστάσεις, αλλά και να το έκανε… αυτό έπρεπε να κάνει.

Κυρία με τα όλα της. Η Μαρία Αντωνά θέλει να πάει στο επόμενο Survivor και να είναι μαζί της και ο Άρης Σοϊλέδης. «Δεδικασμένο» σε ότι αφορά τα ζευγάρια στο Survivor υπάρχει, επομένως λόγος κολλήματος δεν υφίσταται. Σε μια εποχή άλλωστε που η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ο ίδιος ο Ατζούν μοιράζουν συγχωροχάρτια, γιατί να μην γίνει πρόταση και στον Άρη Σοϊλέδη;

Καλά το σκέφτηκε η Μαρία Αντωνά. Θα γίνει που θα γίνει ξεκατίνιασμα πάλι, αυτή τη φορά θα είμαι κι εγώ εκεί….

Σε λίγο καιρό θα έχουμε και οριστικά Survivor spoiler

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!