Το Survivor All Star έχει πολλά επεισόδια ακόμα να μας δώσει σε ότι έχει να κάνει με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα. Για πλάκα είπε μια μέρα ο Τριαντάφυλλος, αν έκανε πλάκα και δεν ήξερε κάτι, πως θα πάει ο Ατζούν να συναντήσει τα δύο κορίτσια και λίγες ώρες μετά το ανέφεραν σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ως αποκλειστικό!

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ανέφεραν πως υπάρχει ένα σενάριο να ταξιδέψει ο Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο για να συναντήσει τις δύο κοπέλες. Στο Sportime σας αναφέραμε για ποιο λόγο Δαλάκα και Ασημίνα έχουν μείνει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή τους από το Survivor.

Το θέμα είναι πως λέει για πλάκα ο Τριαντάφυλλος πως θα υπάρξει συνάντηση του Ατζούν με τα δύο κορίτσια και μετά το βλέπουμε σε ρεπορτάζ. Για να πω την αμαρτία μου δεν ξέρω αν θα τις δει ο Τούρκος παραγωγός. Δεν έχει και κάτι να της πει. Όλοι οι παίκτες είχαν συμφωνήσει σε αυτό το θέμα με τα κινητά, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Από τη στιγμή που η παραγωγή προτίθεται να μην κάνει χρήση προστίμων, δεν είναι και εύκολο να της επισυνάψει κάποιος κάτι.

Διαβάστε επίσης
Αυτοί κερδίσουν την 1η ασυλία!

Τώρα, οι δύο κοπέλες δεν το έχουν πάρει και με καλό μάτι όλο αυτό. Ως προς την εικόνα τους προς τα έξω. Ειδικά η Ασημίνα. Ξέρουν κι άλλους που έχουν κινητά και δεν το λένε και τώρα αισθάνονται αδικημένες; Θα μαθευτούν στην πορεία. Σας ξαναλέω πως δεν προκύπτει τόσο σοβαρό θέμα όσο έχει βγει προς τα έξω. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από την Καραϊβική;

Το ρεπορτάζ για τον Ατζούν και το Survivor All Star