Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor All Star, καθώς μετά την αποχώρηση του Τάκη, οι παίκτες που κυνηγούν το όνειρο της κατάκτησης της κορυφής είναι δέκα.

Την ίδια ώρα, ο ΣΚΑΪ προχωρά, σύμφωνα με τη RealNews, στην παράταση του ριάλιτι επιβίωσης κατά δύο εβδομάδες, ανατρέποντας τον έως τώρα σχεδιασμό του για το φινάλε του, αλλά και των καθημερινών του εκπομπών.

Παρότι ο τελικός αναμενόταν να διεξαχθεί ζωντανά στα τέλη Ιουνίου, η μετακίνηση των εκλογών νωρίτερα, η ραγδαία πτώση του μέσου όρου τηλεθέασης του ΣΚΑΪ όταν δεν έχει Survivor, αλλά και η προσδοκία για υψηλότερα διαφημιστικά έσοδα μετά το τέλος της δίμηνης προεκλογικής περιόδου ωθούν το κανάλι του Φαλήρου σε αλλαγή όλου του σχεδιασμού.

Το Survivor All Star θα επεκταθεί χρονικά κατά περίπου 15 ημέρες, ενώ ο τελικός που αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά, κατά πάσα πιθανότητα, την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Για τον λόγο αυτόν, μάλιστα, αναμένεται να επεκταθεί η σεζόν και τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, που, αντί για τις 7 και τις 9 Ιουλίου αντίστοιχα, θα αποχαιρετήσουν το κοινό μία εβδομάδα αργότερα.