Σε αναδιαμόρφωση του προγράμματος για το β’ μισό της σεζόν προχωρά ο Alpha, με στόχο να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του, αλλά και να κάνει οικονομία δυνάμεων.

Η επιστροφή του Just the 2 of us, που, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, προοριζόταν για τον Φεβρουάριο, επανεξετάζεται.

Πληροφορίες της RealNews αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του Alpha εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόνο να μην επαναφέρουν το λαμπερό σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη την τρέχουσα σεζόν, αλλά να το μεταθέσουν για τις αρχές της επόμενης.

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, ωστόσο πηγές από τον Alpha πως το Just the 2 of us περιλαμβάνει μεν στο μπάτζετ της νέας χρονιάς, χωρίς όμως να υπάρχει δέσμευση αν το σόου θα υλοποιηθεί στις αρχές ή τον Οκτώβριο του 2024, που πλέον είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Την ίδια στιγμή, ο Alpha θέτει ως προτεραιτότητα την επέκταση του Secret song με τη Ναταλία Γερμανού, που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τη μάχη της τηλεθέασης στην πρεμιέρα του την περασμένη Κυριακή.

Το στοίχημα τώρα είναι να στηθεί εκ νέου ολόκληρη η παραγωγή για να γυριστούν και τα υπόλοιπα επεισόδια. Τα γυρίσματα σταμάτησαν τον περασμένο Ιούλιο, η ομάδα που έστησε το Secret song αποδεσμεύθηκε, ενώ δεν υπάρχει πλέον ούτε το πλατό.

Στόχος του Alpha είναι να πατήσει το restart και να δώσει συνέχεια στο σόου με τη Ναταλία Γερμανού εντός της σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Παπουτσάκη – Θανάσης Αλευράς: «Τέλος» από ηθοποιοί – Γίνονται παρουσιαστές

Eurovision 2024: Τέλος το Ισραήλ για την σφαγή αμάχων στη Παλαιστίνη;

Καίτη Γαρμπή: Τέλος από το J2US;