Τέλος η αναμονή για τους Ράδιο Αρβύλα και την παρέα του Αντώνη Κανάκη αφού τα πρώτα τρέιλερ που… προμηνύουν τον ερχομό τους, είναι γεγονός.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, πάντα από τη Θεσσαλονίκη σε ζωντανή σύνδεση, επιστρέφουν για να σατιρίσουν όλα όσα χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας.

Μέσα από μία άλλη… οπτική θα προσπαθήσουν να διακωμωδήσουν τα όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω μας μιας και χωρίς πλάκα, τίποτα δε γίνεται.

Για 17η τηλεοπτική σεζόν οι τρεις Θεσσαλονικείς επιστρέφουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, για αρχή με δύο… τρέιλερ που πρωταγωνίστησαν οι… γνωστοί άγνωστοι, Παύλος Πολάκης και Άδωνις Γεωργιάδης ενώ στο δεύτερο ήταν η Σία Κοσιώνη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού ο οποίος μάλιστα θα ήθελε ιδανικά η εκπομπή να ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου αν και η ομάδα προσανατολίζεται για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Πέμπτη μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό θα έχει συνέπειες και για άλλα προγράμματα του καναλιού και κυρίως για τον «Εκατομμυριούχο» που φαίνεται πως θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σημειώνεται πως την ίδια εβδομάδα αλλά την Παρασκευή θα κάνει πρεμιέρα και το αγαπημένο ΒINYΛΙΟ που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα παίζει κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα.

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε τα τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μία σφαίρα για τον Ισίδωρο- Θυσιάζεται η Αμαλία για να τον σώσει!

GP Αμερικής: Γιατί η COTA πηγαίνει προς το καλύτερο, όχι προς το μεγαλύτερο

Σασμός: Έτοιμος για το επόμενο χτύπημα ο Αντρέας-Ο Παύλος έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια