Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επέστρεψαν στη συχνότητα του Star για ένατη χρονιά, με την Ζήνα Κουτσελίνη να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό από το άκρως ανανεωμένο πλατό της.

Από πάνελ της εκπομπής απουσίαζε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος ετοοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά από τη νέα του σύντροφό!

«Έληγε το συμβόλαιο μου και από εκεί και πέρα κάνεις μια διαπραγμάτευση. Από εκεί και πέρα τέθηκαν μερικά πράγματα στο τραπέζι και ήταν μια καθαρά επαγγελματική απόφαση αυτή που πήρα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη είναι και μια φίλη.

Ήταν δύσκολο να κόψω αυτόν τον ομφάλιο λώρο. Ήταν όμως η καλύτερη επαγγελματική επιλογή που μπροστά να πάρω τη δεδομένη στιγμή. Δεν υπήρχε θέμα οικονομικού, ήμουν ικανοποιημένος από τις οικονομικές απολαβές και από τη συμπεριφορά της Ζήνας και της διοίκησης καναλιού. Ένιωσα πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος και ότι πρέπει να προχωρήσω σε κάποια άλλα πράγματα που έχω στο μυαλό μου», ανέφερε για την αποχώρησή του από την εκπομπή του Star.

Παράλληλα, σχετικά με τον ερχομό του τρίτου του παιδιού, σχολίασε: «Θα γίνω τρίτη φορά μπαμπάς. Νέες και ευχάριστες αλλαγές. Πραγματικά είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Είναι ευτυχία να μεγαλώνει μια οικογένεια.

Έχω ήδη δυο κόρες από τον πρώτο μου γάμο και τώρα έρχεται ένα νέο μωρό στην οικογένεια. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. ήταν μια προσωπική επιλογή να το κρατήσω μυστικό. Και στην Ευαγγελία δεν αρέσει η έκθεση και όφειλα να το σεβαστώ αλλά ούτε και μένα μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική ζωή μου. Προτιμώ να προβάλλω τη δουλειά μου. Γεννάμε τέλος του μήνα πρώτα ο Θεός. Θα μάθουμε τότε το φύλο, αν είναι αγόρι ή κορίτσι».

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Όλες οι ειδήσεις

Ευγενία Σαμαρά: Δεν φαντάζεστε πως έπιασε δουλειά στο Ράδιο Αρβύλα

Ο Ολυμπιακός ψάχνει σκόρερ στο «3» – Ο Μπαρτζώκας ήθελε τον Γκριγκόνις!

Νότης Σφακιανάκης: Έτσι είναι σήμερα – Εμφανίστηκε στον Λιάγκα!