Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης  που είναι στη φυλακή, συνεχίζει να έχει προβλήματα αλλά μαζί με αυτόν και η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου καθώς μια νέα καταγγελία για χρέη είδε το φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού στην Κορινθία που θα βγει στο σφυρί και είπε γιατί έχουν γίνει πέντε αγωγές στο ζευγάρι.

Η κ. Νικολέτα Γιάννου και ο σύζυγός της είχαν αναλάβει την εκτέλεση του έργου και όπως τόνισαν δεν έχουν ακόμα πάρει τα χρήματα που είχαν κανονίσει με το ζευγάρι και τα χρέη του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη μεγαλώνουν.

«Η κ. Ελπίδα Νίνου  έβλεπε κανονικά το έργο. Χρήματα δεν ήρθαν αλλά εμείς κάναμε το έργο. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μαστόρους ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες, μου έλεγαν ότι είχαμε πει τόσα χρήματα. Έχω κινηθεί νομικά γιατί τα χρήματα δεν είναι μόνο για εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε κάνει κινήσεις. Πέντε αγωγές συνολικά για το ποσό των 104.300» αποκάλυψε η κ. Γιάννου.

Επίσης για την εμπλοκή της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, στην υπόθεση  έλεγε «προχώρα Νικολίτσα», δεν έλεγε σταμάτα».

Ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδη, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τα χρέη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη και τόνισε ότι έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά και επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει μεγάλο ποσό σε πολλούς εργαζόμενους. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι χρωστάει και στον ίδιο περίπου 2.000 ευρώ για ξυλουργικά.

«Αγόρασε κάποια οικία, έκανε μία ανακαίνιση και «χρέωσε όλο τον κόσμο εδώ πέρα. Δεν πλήρωσε κανέναν, αλλά αυτή η ιστορία πάει 10ετία πλέον. Ξέρω ότι στους Σοφικήτες εδώ, τουλάχιστον 10 άτομα που ξέρω εγώ χρωστάει. Χρωστάει 10.000 ευρώ, άμα τα μαζέψουμε όλα υλικά οικοδομών, στους μηχανικούς, ξυλουργούς σε διάφορους.»